[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
truck好係支個邊買?
0水花
The Wrecks - Favorite Liar (Official Video)

The Wrecks
45K
Views
Jun 18
https://m.youtube.com/watch?v=_kHjDNHEU5o

@sujinshin1817
3 days ago
럭키걸..ㅋㅋ

幸運女孩.. 哈哈

@user-yo7kc9rj4g
4 days ago
럭키걸 신드롬 이거 표절한거 아님?

幸運女孩綜合症這個不是抄襲的嗎?

@user-eu2yl5ig6h
4 days ago
그니까요 너무 똑같아서… 이 정도는 이 사람한테 돈 줬겠죠?

所以太一樣了...這程度應該給這個人錢了吧?
《全力奔跑》是體育電視劇類型的獨立長篇電影

《I SWIM》是一套由香港MakerVille及天映製作有限公司製作的運動偶像電視劇

#眼大
#波大
#勾鼻
#白凈
#原諒

@fk_eun
2 weeks ago
The most important thing about being an idol is the visuals. Talent is secondary.

btw,

洪恩採 雖然水牛聲但起碼唱歌有気有力
獨家:韓國文體部將對BTS音源注水疑惑展開調查

2日,韓國文化體育觀光部(文體部)接到了要求調查防彈少年團音源注水疑惑的投訴,文體部相關人士表示“確實收到了防彈少年團該項相關投訴,下屬的韓國文化信息振興院在得知後將着手調查。”
Sky 出去開返土炮po算啦🙏🏻
夠多死忠嘅出咩歌都有人buy
琴晚比我夢到勁撚多Kpop idol瘋狂,但最多互動係圓瑛❤️‍🔥,minnie💗, NingNing💝 & 雨琦💖.

個夢有大量對話內容,仲要得2個場景,所以我所有對話都唔記得咗唯一我記得係同圓瑛❤️‍🔥,minnie💗 & NingNing💝.好Friend 熟。

Minnie💗 坐我後面第二台,我記得其中一題,我講笑咁串雨琦妹💖(坐好遠)。大家笑個時,Minnie💗係後面比我個Thumbs up + 又係滿滿笑容。(好幸福呀我)

當完飯局後,圓瑛❤️‍🔥&Minnie💗 & 我企喺度吹水時,NingNing💝 行過黎Join我地。所謂對話都唔記得曬,但最記得係NingNing💝的笑聲。當NingNing💝Join不久,我同佢地4個去咗shopping.

就咁就完咗醒咗

佢地❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥佢地

而家睇落都係各有各講 但感覺上除咗呢度其他人都係信哂閔熙珍講法
Ptt d人都唔信閔老母
少用Ptt睇fb ig都係信閔老母多 dcard我完全無用所以唔知
但估唔到你先比人負皮多
兩邊都有
【新聞】HYBE CEO樸智元:" 對不起股東們……持續思考和改善多廠牌模式。"
全黑
係啦 閔媽俾錢我地屈良心公司HYBE
HYBE自己做嘅ppt又無人逼佢咁擺
咪問佢精定蠢囉

我係現生瑛妹 連登閔媽
Le challenge ig留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞