[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
閔老母又話d名牌係佢搵既
真係各講各,睇下邊個人緣好就信邊個咁
唉是但啦
閔老師自己唔大搞出道party又瀨水牛團多資源啊?
唔撚信一個名牌會因為閔𤋮珍呢個名而揀佢搞嘅女團做代言
如果閔狗入嘅係DSP Wake One 仲點會有呢啲代言
上撚左位佢話我屙果篤屎係香嘅啲傻閪都信架啦
成班earnot沖哂入黎
你可以躝返出去
Hybe有咁多名牌資源嘅,咁illit又得個Acne Studios全隊代言? LSF r勁耐LV先肯簽成隊,而唔係簽黑櫻一個,TWS又有咩代言呢?
所以話唔優待nj
連可口可樂 麥當勞都係直接pass on
琴晚見到EXY話HEYA佢有份填詞
你係咪覆錯po呀?
望望個po名
諗清楚先好覆啦
係咪跑online都有呢個主題既地圖
講緊閔狗如果唔係入咗HYBE係入咗DSP
唔信會有名牌搵佢啲囡囡做代言
Suzy 同寶劍
明明有班人係hybe同閔嬸都唔撐
之後呢兩日有話hybe邪教嘅就多咗堆轉撐閔嬸
人哋駁下你班撐閔嬸嘅就屈晒人係le唔識串fans係jm9
閔嬸人脈同資源係咁撚勁
一早就應該唔好入hybe
挑戰自己出嚟開公司一腳踢
真心唔信佢如果唔係hybe旗下
啲名牌會一嚟就俾5件素人路人樣嘅妹妹有代言囉
係咪真係咁睇得起呢5件素人???
班armpit咪都係死兜難兜
上面已經有件人型垃圾啦
on撚9 返去lsf post圍爐啦你
閔老母又話咩都唔做就有幾千億won,唔通買幾條彩帶都冇錢?
呢啲明顯係label負責嘅事,點睇都係ador職員唔上心,或者佢哋本身想細搞
咁都入HYBE數?
求其搵粒星生日直播都豪華過newjeans個backdrop,係咪全HYBE打壓佢哋?
帶風向真係好容易,因為Kpop fans普遍冇撚腦
咁就唔好話人大細超啦
咩都你講晒
屌你好撚煩
乜證據同分析都拎唔撚到出黎
係度亂咁吠
Block 9你條7頭
bk囉柒頭 你咪又係鳩up 講經咩
gigi同寶劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞