[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
完約都唔覺會有人氣加乘到新團或solo
4minute得佢一個彈起
不過佢嗰種風格唔玩得耐
係都俾哂illit先
解散後應該衰過IOI後續
見有2個同公司嘅應該可以入到新女團,小婷就返硬中國,應該大把發展
崔有鎭真係唔知點算女團唔駛再諗,solo又未夠料,做演員做2打6機會大 演藝條路好窄其他唔清楚唔評論
同埋間公司有意想延長,但隊嘢霉到咁延長我覺得都冇乜意思同有冇呢個資格?問題係延長咗對之前好紅嘅限定團好唔公平
支持淫雅!
Attitude 根本之前一早做single 咪好
之前既限定團有咩公平可言
咁本身佢唔係外國人睇youtube 多咩,應該外國fans 冇咩影響架
out左啦
冇人再提佢
Why IZ*ONE Succeeded Where Kep1er is Failing (fr this time)

nayeonchantix
Views
Jan 9
https://m.youtube.com/watch?v=TBhhoYH8uvM

@manofsesame3024
3 months ago
Wanna One, IZONE, and ZB1 are pretty successful but IOI and Kep1er are both kind of failures

@manofsesame3024
Also after IOI the groups joined by IOI members are not successful either. DIA, WJSN, Pristine, Gugudan, and Wekiweki were all niche. Somi became popular only after she joined YG. But IVE and Le Sserafim are as popular as IZONE

@suzyocean7392
IOI was hugely successful while they were active, it's just post-IOI groups that did badly

@cookiemonster8184
2 months ago
IOI did not flop, they were rivaling Twice when they were active

@ahmadzamrigodeng4914
4 weeks ago
​ @cookiemonster8184 same goes with Kep1er, they were rivaling with ive nmixx leseraphim and newjeans, still they got a lot of awards, mv that surpass 100 mil, so which part of it u call it fail?
見reddit都好多人對佢反感
男idol都可能多啲人撐 女idol基本上係收得皮
4minute時期就係
4minute解散之後就flop哂
IOI係解散前係紅,係解散後入新團拖飛機死哂,得俞延靜嘅WJSN算發展得唔差;
Kep1er整體嚟講真係普通到唔普通,入面有至少2個唔太討好嘅成員,一出道wadada個時個勢其實唔差,上完qd2之後跌得好勁每次CB啲歌一次比一次難聽,個團個時出道1年都冇,爆咗金多娟拍拖助功,嫌個團未夠死
前排仲要問點解自己次次拍拖都被人爆出嚟 心諗阿姐你係咪真係蠢到咁
https://youtu.be/AMDo1KQTzaI
一D 白粉味都冇 好健康

除咗aespa ,TWS要踩埋拉屎
Kep1er俾人屌造假都嫌霉,大部分人氣選手全部都係中國人
我仲記得出道嗰晚,睇下邊個最後可以出道啦
仆街隻馬臉唔單止出到道,仲要排第二
仲有隻壽司妹嗰時已經覺得呢團野搞唔掂

之後佢地係QD2畀我嘅負面觀感係極多
製作組特登喺鏡頭面前話揀佢哋唔係因為關係,係因為睇到佢哋好努力,我想問依家有邊一團唔努力呀
之後要同其他團交換歌,咁你地真係冇歌同人交換,格硬要人地唱你地首side track
再之後改篇Mr. Mr. 跳舞又悶,小泰妍又走音

Btw 2022年嘅MAMA竟然可以畀佢哋同Ive NJ NMIXX同LSF企喺同一個台上面一齊演出,簡直係恥辱
喺hk 拍mv 通常都flop
DIA 個隻好聽囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞