[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike

有啲話要獻祭而家股東大會開唔成又係兩邊拖字訣 成個5月應該都係佢哋做頭版
LM睇咒術迴戰
懷疑其實方閔兩個曾經拍過拖之後分手反面搞到依家咁
韓國嘅教團一早就當作產業去運作 2014年 韓國每年係有400億美元嘅資本喺呢啲教團運作 2015年 韓國係有成510個宗教同教派 到底有幾多邪教 就得啲受害者知

之前嘅朴槿惠都係邪教永世教主嘅老婆 只能夠講 韓國邪教到處都有 順便一提 jyp老婆個叔叔係邪教救援派創始人
ILLIT的手勢舞和歌名都和檀世界有關,方豬這個瘋子

文化徽章 聯合國演講 仲有billboard etc
Amy不肯承認原來所有成就源於水

笑到年齡梗係咪無得再玩,啲妹豬越嚟越早出道
光明會會員就快比Costco 會員多
岩岩見到人咁講笑死
唔止歌名Magnetic
uuuuu嘅手勢舞都同檀世界嘅好似

.@NewJeans_ADOR's “Supernatural” (Single Album)

🐰“Right Now” MV Teaser Release: May 1, 00KST

🐰“Supernatural” (Single Album) Release: June 21

#NewJeans #뉴진스
【新聞】韓韶禧否認撒謊,“考上了法國的大學是事實”

29日下午,韓韶禧方經紀公司方面對媒體表示:" 具體事項是個人隱私,所以不能告訴大家,但韓韶禧在節目中所說的內容均是事實","確實考上了法國學校",斷然否認 了"謊言"的疑惑。

最近網路上公開了韓韶禧與某網友就法國學校合格疑慮進行的談話內容。 今年1月,韓韶禧在網路綜藝中公開了考上法國學校卻沒能去上的事後,而後被捲入虛假疑惑而做出了解釋。

"綜藝中編輯的部分和誤傳的部分,存摺上需要2~3000萬韓元,我馬上過去生活的房價、生活費都嚴重不足","因為我是從20歲開始重新開始的,所以打工賺來 的錢都要投入留學院,就像往無底洞裡倒水"。

最後沒有明確顯示是否被法國學校錄取,只提到了當時的經濟困難,因此疑惑仍在繼續。 對此,經紀公司方面再次明確表明了立場,稱"過去確實被法國學校錄取了"。

cr. 泡菜搬運工

佢做咩又嚟?

係FB見到可能係假既但如果係真都幾好笑
Supernatural係咪又講宗教超自然力量
佢呢篇聲明講嘅野全部係佢以前講過嘅 同埋啲人係講緊去法國留學根本唔洗咁多錢
lm
韓國邪教=外國光明會=以前香港明星會去睇既白龍王
老實呢個手勢太常見
啲人係話omg嘅mv係串緊hybe
因為hybe用omg嘅budget威脅閔
要佢交出Apple代言
所以mv就成隊nj喺哂精神病院
意思喺hybe係痴撚線公司
只有自己(nj)係清醒
錄音嗰陣叫Danielle唱副歌嗰句단(월드) 너뿐이야
要喺단放重音
단係同檀世界(단 월드)個檀字同音

ETA歌詞直頭串Hybe同朴智元串到出面
illit首非主打好似都注水升左5x位
垃圾a貨有本事就注到年冠
多謝房狗宣傳新牛5月6月cb
房大哥獻祭HYPE 成全NewJeans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞