[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
https://x.com/koreaboo/status/1785250253081612387?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

閔媽真係刀仔鋸大樹,房狗用10倍錢唔知使去邊?注水咁貴咩?
SM d團黎親香港開con都係arenaaespa唔知咩事
竟然
打壓緊aespa
肯定係遲左被人搶左個檔期
即管遲下睇下係咩人 book左個場
唔知村上隆係邊一邊既人脈呢
琴晚發夢夢到NMIXX❤️‍🔥,個夢勁瘋狂。

個party開到一半,佢終於上嚟問話(關於背叛)。我第一個被問,一黎就有枝槍放係個頭到,但我冇做過所以冇太驚。

之後佢指向我左邊第二個,睇真啲佢係劉松仁黎。我地驚完後就走咗問個女人。

不久後有人黎放我地。我因為肚餓,我去飯堂食野,飯堂似Harry Potter咁 有勁多長台。

NMIXX❤️‍🔥表演完,又黎食野。咁啱Haewon 行過我身邊著Cosplay 服(魔女),我就同佢吹水。

吹咗好幾句後。
我問佢:你今日係魔女,最勁的魔法係咩呀?
佢答:佢的講野(說話)
我立即笑咗出黎,佢勁幽默。

之後就醒咗

佢地❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥佢地

https://youtu.be/F2Ib564MBFo?si=6gWhVxHrCUiBnRyd

造型師做咩比條大肚婆裙REI同LEESEO
打壓
如果係hybe嘅話應該要喺seventeen上次cb朵花到用
既然瘦唔過個ET,以肥取勝
係 好似來者不拒咁服裝、化妝品、手錶都有
之前先同blackpink crossover完
JYP新男團冇人講?
日本團嚟
唔怪得啲樣正常過straykids
ILLIT's Debut Album Party at HYBE #illit #kpop #shorts

minchoo
Views
Mar 23
https://m.youtube.com/watch?v=oAA4o2LQfZs
🔥🔥韓網600樓熱帖評論翻譯🔥🔥
提起全員實力能打的4代女團
你最先想到的是誰?
評論區提名次數如下:
NMIXX 330
aespa 167
KISS OF LIFE 132
BABYMONSTER 85
STAYC 21
ITZY 20
cr.theqoo ​​​
g-idle ?
你真心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞