[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
諗起以前啲AKB fans 為咗生寫同握手券,幾箱幾箱咁買,之後攞走啲嘢就遺棄幾箱CD喺後山,比日本警察拉咗
痴線呢下係咪認緊自己一早打算帶人走
你到底有Confused先可以咁亂

MHJ係想先用原價套左d股權$出黎
然後再用CEO身份解約new jeans
再叫hybe賤價賣左個殻俾佢嘅投資者
最後自己過檔再join新公司

成件事係唔expect R爛面下去做
買音源好拿貴

日本處理大量垃圾要比錢要時間要安排
依家係Tower Records 完貨就即刻搬去隔離街放底寫幾個字「隨便拎」就可以自欺欺人係免費派,用最短時間唔駛錢就處理左十幾箱垃圾
依單望落數量多過AKB後山果單
睇下渋谷區警察做唔做野,應該唔難搵人,想睇下係咪真係中國人做
https://youtu.be/18Q1YV47QUM?si=IOuALYvWZsEoDAPO

Le比人發現抄完 又比人搵到illit 抄
heya好聽過bubble gum勁多
噚晚周庭都話佢俾heya洗左腦
女子組合TWICE多賢出道後首次挑戰演技。 東亞日報網採訪結果顯示,多賢接到了出演獨立長篇電影《全力奔跑》的提議。 通過這部影片,這是她出道以來首次挑戰演技。 特別是之前TWICE成員中沒有挑戰演技的成員,因此多賢作為演員邁出了第一步,這一點也吸引了人們的視線。《全力奔跑》是體育電視劇類型的獨立長篇電影,由李承勳導演執導。

新SUZY
Daddy唔會輸

團魂爆發隊長笑隊友後美美出席活動
【熱帖】HYBE樓下卡車近況

ㅎㅎ 즐거우세요?

唔岩啞
唔算,Suzy係出道冇耐就拍劇拍電影,多賢係出道咁多年先第一次拍電影
呢幾樣咪ctrl+c ctrl+v hybe嘅主張
話係hybe收埋證據等上庭都好
呢一刻冇嘢客觀show到唔係佢單方面up
而佢指控嘅計劃每一個step都有嘢控制住
就咁講將ador變空殼嘅計劃
就當hybe真係俾閔賣哂ador股俾自己
回購個一刻ador已經任佢玩
轉走ador嘅ip同其他資產咩都得
咁ador就真係得番個殼
佢就un腳繼續收版稅
投資者買條春?最多咪磅水俾閔開viviz 2.0
簡單嚟講hybe嘅主張就係閔諗出一個商業上完全唔可行嘅計劃去奪取冇可行計劃能夠得到嘅嘢
撐邊個?
其實唔識企業M&A 真係唔駛夾硬comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞