[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike

其實有冇都好股東炒董事唔洗任何理由
夠票就得
法庭就係, 股東大會唔係咁樣玩啦
我想睇既劇情係
閔老母比人趕走後趁風向好
極速搵人脈同代言砌隊新師妹團
用返同一條formula
係宇宙起源/uuuu隊下下次cb對打
贏hybe贏到開巷
證明自己唔靠hybe都整到隊top
咁就型到核爆

其他人都坐得埋 得佢兩個隔咁開
睇嚟真係不和
本身我都以為係arena
點知原來係Hall 10
佢哋公司係咪冇做好市場調查
明明咁多中國銷量
由頭搞隊團你估焗蛋糕咩
出得道都換左代啦
想含
音樂企劃兼YouTuber夏博國(音譯,하박국)更爆料,全鴻俊為FIFTY FIFTY投資了韓幣80億元

https://star.ettoday.net/amp/amp_news_taboola.php?news_id=2531118&ref=mw&from=google.com
就係要咁先好睇
邊忽靚呀
係就好睇
細抽扮大
佢有5% ador股份要hybe畀先甩到手
仲有一股ador喺手都唔做得返音樂產業
原來都投入左宇宙起源既一半
佢哋鍾意睇扭屎忽
兩個夠晒襯 一樣閪
佢地重有擘屎眼舞
閔:成街人都睇死你開公司(Music Source),仲開女團(Le Sserafim)畀佢地出道呀!咁多代言(LV)架?唔洗講野啦我地。

房:係呀,係以前...以前...費事嘈呀...

閔:我真係恭喜你呀,簽左個洪恩採咁蠢既西...西女人返去!恭喜你快撚D捧紅佢添呀!

房:我無諗住要捧佢喎!

閔:你無諗住捧佢簽佢來把撚呀?
閔:成街人都睇死你開公司(Source Music),仲開女團(Le Sserafim)畀佢地出道呀!咁多代言(LV)架?唔洗講野啦我地。

房:係呀,係以前...以前...費事嘈呀...

閔:我真係恭喜你呀,簽左個洪恩採咁蠢既西...西女人返去!恭喜你快撚D捧紅佢添呀!

房:我無諗住要捧佢喎!

閔:你無諗住捧佢簽佢來把撚呀?
我印象中另一個po有位絲打解過個18%

h13% 25年可以賣走
如果佢中途走人就放棄5%retention bonus

競業條款到期日好似26年1月?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞