[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
屌晒全地球
聽佢語無倫次白卡上身話晒成個kpop

無論啲料真假
只有呢句永遠真
火燒連環團

Aespa
BTS
fromis9
Gfriend
IVE
IZ*ONE
LE SSERAFIM
呢隻賤種空降西連埋佢隊野一齊解散啦
咁多花生,開心死先真
一個人生小偷又偷嘢,一個出道十年都咁撚扮嘢
閔媽一早睇穿佢兩個啦
閔老母好似想死攬住新牛咁 冇俾其他選擇佢哋
新牛係想割就要快 唔係就5050 2.0得
都玩到咁 事後不如三團 全部溝埋一齊 illit lesse newjeans 各抽五個人 然後開啲團綜表現吓佢哋而家相處得好好唔係諗唔到點拆
金佳藍單嘢當時韓國新聞同報紙日日都講韓國人點會唔識
錯就錯在IZONE解散
請著佢 SM算唔算甩難
Ive 小學生都識
Kpop 幾年前已經講全球化
Ive 廢撚到hot 100 未入過
Spotify 全球榜成續又廢

真係得kpop小圈子會吹奏

好撚癲

新「珍」
應該話唔到佢哋揀
唔知肥佬房點處理,閔老母都無可能帶到佢哋走
依家搞到咁,佢係呢行應該收得皮
來吧倒轉地球
illit不了
Hype:ok,繼續告到你入冊
88 newty newty
佢地一定覺得閔老母好慘
講咗成日
原來就係HYBE「承諾」閔大媽推第一個女團
點知IVE爆紅,HYBE驚全新人女團打唔過,所以急推金采源+櫻花對抗
閔大媽同newjeans成員&家長為此而傷心欲絕,甚至想辭職

其實公司決策隨市場改變好正常
呢啲事同HYBE嘅嚴重指控有咩關係?
即使newjeans唔係第一隊女團,出道後HYBE都不遺餘力去推
應有嘅資源都有
除咗派花生,真係見唔到閔大媽有咩ground
...I got calls from investors on the second and third day of this whole thing, even though I thought that my reputation had been ruined."

"You have to understand that she didn't plot anything," Min's lawyer adds.

"I'm just saying that I've been getting calls for investment," Min plows on. "It's a crazy world where everyone will do everything for money. I did all this, and 16 billion won?" Min's attorney cuts her off.

即係認咗有搵外資揗插手
咁出道曲fearless又要偷林英雄個一位?
2年都未攞到PAK
點樣韓國人都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞