[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
零宣傳
間間公司開會議題都係以打低其他團隊為目標架啦
唔通共同建立美好kpop世界
有錢齊齊搵咩
nj想割都難一係解散 一係雪
係咪可以宣布newjeans玩完?
偶像團體雖然係競爭關係,起碼表面上要維持體面
最好爆幾個challenge齊齊上位
而家閔大媽將所有人拉落水,又IVE又LSRF又BTS
以後班女點見人
8. 惠仁說如果知道在source music出道就不會來

咁串
因為佢只係打工仔
唔係白手興家
唔識點弄權
閔熙珍:“我不是爲了錢,我要爲了錢老實待着都有幾千億入賬,根本不會去做內部告發這種事”
做人最緊要係啖氣!
熱血笨蛋閔媽!
閔熙珍就係私怨撚白卡婆
呢個記者會係用嚟訴說自己受到嘅委屈
不斷叫人反省我冇做錯我犧牲咗好多嘢我好偉大
一個搵到梁朝偉拍野,又咁多人脈嘅人
以為喺呢行都有咁上下聰明……
大笨蛋
不過新牛要陪葬
That's what they wrote, because they knew that I was suffering because of HYBE. I have a weird shareholder's contract with HYBE. I can't reveal the details. But..."

4:10 p.m. "From early this year, we're working on the details because there are unfair terms in the contract," Min's attorney cuts in. "We cannot say what they are because of the confidentiality clause."

4:11 p.m. "This is the weird thing. I can't say what I'm suffering from," Min continues. "The contradiction in the contract is that the 5 percent, of the 20 percent that I had and the 2 percent I gave to the staff, I can't sell. It's like a slave contract. I have to be bound to HYBE forever."

股份問題 有人推論過係反枱主因
嗰男係咪律師嚟
佢好似頂唔順閔發癲幫手講嘢
【熱貼】NEWJEANS本應是HYBE首個女團

閔熙珍:"HYBE應該對我反省一下。 2021年6月HYBE的領導跟我說,HYBE的第一個女團不是NewJeans而是從SOURCE MUSIC下的LESSERAFIM。一開始 他們承諾New Jeans是HYBE第一個女團,但最終打破承諾的是他們。"還表示:"就比如說成員惠仁當時有收到很多offer邀請,但是因為是HYBE第一個女子組合的頭銜才進入的。並且也不知道Lesserafim會有宮脇咲良和金採源。 對這個事實在是太生氣了想辭職"

閔代表就此次事件公開批評說:“ILLIT就是抄襲了NewJeans" 另外表示,她對此提出問題後HYBE要解雇自己。

另外,對於奪取HYBE經營權的消息閔希珍強烈反對說:“這是荒唐的媒體輿論炒作。
肯撚定係閔大嬸攞BTS d 料去問個蕯滿fd, 個薩滿fd 攞啲料去賣
佢死硬
GG
可能佢知自己大勢以去所以變咗白卡婆
14. 因為HYBE自己去了精神科
15. 否認接受女性巫師的指導,只是跟恰巧會算命的朋友問過防彈入伍後New Jeans會怎麼樣,是以媽媽的心態希望孩子好
16. 閔熙珍說自己和HYBE簽了奇怪的合同,但被律師打斷了,說具體內容需要HYBE同意才能公開
好唔甘心肥仔一值應承閔媽,比高帽佢帶,但係暗地裏一直都唔想佢獨大
律師心諗你好收聲啦
明明由一開始都已經話係有2隊女團 一隊係閔𤋮珍女團 一隊係LE SSERAFIM
閪女人發咩癲
梁朝偉條人脈係房狗架
個人本身係翻譯,而家係HYBE高層
呢樣足以證明閔大媽點樣苦心經營自己
講到咁其實同幫手表明立場差唔多
如果係Hybe 都有咁多制肘
咁不如係同LSM 講掂數 係入面做一團新既好過
而家跳槽跳到咁 跳黎做乜
佢係好唔中意櫻同降?專登點名佢2個
佢以後點係HYBE見人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞