[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
過咗成粒鐘
一啲重點都冇
講呢啲流水帳有咩用
講真成個鐘juicy啲既得屌打aespa
閔老母話曬都係Kpop打滾左咁多年
點解真人會咁on9
呢幾日不斷刷新自己下限
一d女強人感覺都冇
Kpop女團教母現實係一個淨係識賣慘攬炒嘅白卡婆
我有d接受唔到
佢個記者會係用嚟訴說自己嘅工作自傳
由離職sm到喺hybe經歷嘅一切
閔熙珍:NewJeans原來是第一個HYBE女團。 hyein當時有很多公司邀請,因爲第一個女團的頭銜才加入的,也不知道會把Sakura、金採源招進來, 因爲太生氣了,無法工作,所以當時想辭職
我告訴他,一切都有一個時間,而你從來沒有向成員和他們的父母解釋過這一切。他們從未向父母道歉。父母非常生氣。他們指責Source Music,因為他們擔心[NewJeans]可能會因為Source Music女團而無法出道。我不想背棄學員,因為我會拋棄他們。他們甚至不讓我見那些女孩。

我告訴他們我會帶這些女孩,因為我想幫助她們首次亮相。我沒有偷她們。敏繼續說。 「我認為製作 ADOR 會對女孩們和股東有利。但方時赫表示,除非公司持有100%的股份,否則他不會讓我這麼做。但這是我的品牌和我的創作。但我不明白為什麼。朴智媛試圖彌合我和方時赫之間的差距。

「一場戰鬥需要幾個月的時間,所以我只是在三個月後對公司的股票說『好吧』。我說我感覺自己快要生孩子了,而且我真的生了。如果我說,那就太噁心了,但我確實告訴了父母,因為他們也對 HYBE 感到憤怒。我們有很多話要對 HYBE 說。然後朴智媛來找我們,告訴我們不要在Le Sserafim出道之前宣傳NewJeans,因為他們想讓人們認為Le Sserafim是閔熙珍的女團。

這沒有道理,但一切都已經開始了,所以我別無選擇,只能說是,並以我能做到的方式證明這一點,」敏繼續說道,公開哭泣。「方時赫問我,'你可以打敗aespa 十二月,對嗎?但這從來都不是我的目標。

我以為他是個很慷慨的人,但我發現他的外表和內心不一樣。我知道我在他看來很奇怪。 NewJeans發行《Ditto》後他突然問我:“你快樂嗎?”你笑什麼?我想知道。為什麼我會不高興呢?不覺得對話真的很奇怪嗎?我們的關係發生了變化。
覺得佢成個記者會重點就係講自己喺hybe受咗幾多委屈同唔開心 合理化自己之前啲行為 所以想帶啲女走
嗰陣Aespa個勢係勁 呢番說話其實無咩問題
閔熙珍:“我分離廠牌也是因爲Hybe違背約定說要先推宮脅咲良出道”
“因爲當時宮脅咲良還沒有確定組合”
虐戀情深
我都覺得唔大問題 私底下對話串啲都無事
係囉
唔同要假惺惺講「希望共同創造Kpop輝煌」咩
梗係想砌底對手啦
明明之前個形象唔係咁
我仲覺得佢係啲好撚醒嘅老狐狸
而家無啦啦變咗咁……
仆街我覺得佢成個記招都係比新牛睇的
原來真人咁kam
閔熙珍:“Hybe拿金採源和宮脅咲良已有人氣用來對抗當時正火的ive,對NewJeans不抱希望”
降櫻點同瑛真鬥
閔老母係真白卡定假白卡
點解好似無重點,轉移緊視線

還我gfriend 呀diu
佢地5個應該睇到喊哂口
咩事上熱門
比想像中精彩
佢咁唔講武德開地圖炮屌鬼
講真就算退一百步 HYBE全部都係冤枉緊佢
我係投資者都未必想投資喺呢個人身上
點知將來炮口會唔會指向我
重金搵你返嚟當然係做呢d
show d對話講幾分鐘真係1999
新。出埃及記
閔老母帶領NJ逃離SOMU前往應許之地
頭先兩點有野做
點知廢到3點一啲juicy野都冇
想引人屌房時爀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞