[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
突然幻想 如果hybe睇咗場記招發現mhj咁感性咁黐線 可能ceo+房PD 即刻同mhj食餐飯 三個盡訴心中情 然後po一張三個飲醉酒好開心嘅相喺IG 大團圓結局完咁樣就好L好笑
G持閔媽為我哋Kpop fans着想
呢個真係事實黎
係同一個編舞定專登將同公司兩個女團嘅團copy&paste就算
買Sullyoon小卡要捆哦
惠仁人醜心賤
OK 呢個我認同
但唔賣碟佢哋冇咗忽收入邊個負責
講真 如閔媽講既係真 自己推nj唔受hybe重視 靠自己紅既 e.g代言係自己搵返黎 唔關hybe事
跟住被hybe抄野 都幾慘 係我都癲

記得以前有聽過話hybe班高層反對attention 同hype boy,係閔極力要求要用呢兩首
我信閔講既野應該有一半係真
我信佢講sakura同牙降嗰part喎
因為去到2021年中係有新聞話hybe會出兩隊女團
一隊係hybe簽櫻降,再加幾個pd48練習生
搞隊類似izone嘅女團攻日
仲有hybe接洽金珉周嘅消息
另外就係閔熙珍女團
閔媽記者會 有32萬人實時睇
仲紅過NJ
呢個其實之前中國已經有人爆左成個lexxx既組成過程 對應返係冇錯
其實hybe旗下所有label都應該有受hybe高層嘅壓力
hybe一定會喺資金同媒體上幫手
但旗下label嘅負責人或producer都一定喺創作自主上同hybe高層據理力爭嘅
Nj班女兩年咁大起大落 點接受到呢啲刺激

真係驚佢地出事
做到JYP做唔到嘅嘢
咁newty newty 黎緊cb係唔係冇隨機小卡
咁憎人抄佢地五代top應該第一個做榜樣
之前一路講係閔熙珍女團咋嘛
無諗住izone解散
hybe會想要sakura,仲有牙降
咁樣講nj抄Blackpink啦
仲要同前輩爭風頭去Chanel Dior
得罪兩大fandom
Army同櫻吹
金珉周死都唔肯簽HYBE,房時赫隻肥豬一定好撚嬲
一齊開會咪世界大戰咁
單嘢已經去到最壞結果同解散都差唔多可能仲差啲添
HYBE早前公布去年業績,NewJeans去年合共為公司進帳逾6.4億港元,而組合去年從事務所收到的結算金額高達1.487億港元,Minji、Hanni、Danielle、Haerin及Hyein 5位成員,估計每人各自收到的結算金額約2,960萬港元。

我都想出事前有三千萬袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞