[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
閔熙珍:“記者別隻接大公司通稿,也看看貧窮的人吧,我經歷過就知道這是多不公平的事”
基本上HYBE嘅指控佢係咪冇一樣有回應過
野心大咩都要但又睇唔起人
認哂
The multilabel independence, it is not being kept well?" MTN asks.

"I'm not trashing anyone, but it comes down to governing," Min says. "There's a shared function from the central system, like HR [human resources] and IT [information technology]. Labels could differ with their ideas in some way, but HYBE still wants to control the labels and make things easy. Each label needs to keep tits uniqueness, like with ILLIT. I'm not talking trash about them. They're innocent, the members — it's the adults that have sinned."

呢樣又無屌錯
其實正式啲講以韓國咁多人信天主教嚟講 佛教道教都會當係邪教

以咁嘅資質係source music出道係侮辱咗出名實力堅強嘅GF
心諗:已經通咗幾晚頂仲要制止你亂講嘢
佢EQ係咪仲低過連登仔
閔狗講撚到惠仁好似有曬三大offer咁
就係因為比個女人搞先搞成咁
一開始就成日話咩kpop最紅男idol

一solo之後比人發現jk屌打
露哂底
惠仁已經係第二個喺nj少數開咪live中有出聲嗰個
屌係惠仁咋,你估係Sullyoon咩
要同黑櫻同公司咁危險 一陣佢又開account背刺隊友
律師比喻閔熙珍和方時赫現在的狀況:兩個人結婚生下優秀的孩子,孩子快要高考了,男方卻突然誣陷女方偷偷準備離婚帶着孩子走
所以閔先要請薩滿
Sullyoon 同一首歌拎三大offer
成team人都癲
不如方時赫聽日又開返個啦
jk > jimin > V confirmed
律師都開始痴線
無興趣睇肥男人
造假團不值一提
我知道閔熙珍唔喺ador之後可以做咩了
去做薩滿巫師
坐監
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞