[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
連梁朝偉呢啲只能用一次嘅牌都俾埋nj本身想睇血流成河 睇嚟都係無可能發生
但係佢舊心頭肉係未俾bighit收購前利用GFRIEND名義招返嚟
係薩滿的力量
我有興趣睇佢收集番嚟嘅證據
人地話唔差過你就理解做差唔多
唔知仲以為人地公司賺錢你有得分
聽完都覺得係閔老母攞嚟講嘅啫
即係好似之前有個老母氹個仔買儲蓄保
幾年後又呃佢簽轉讓書
個仔問個老母做咩咁做
個老母話個仔無畀過家用
又話個仔十幾歲嗰陣攞佢幾千蚊話去報英國文化協會嘅班,其實就無返到
Hybe搵YouTube下架晒啲第一日難聽YouTube livestream 片啦得番facecam同第二日啲墊音片,再動員晒PR上網吹奏第二日好大進步,haters gonna hate
咁入得去做廠牌就肯定會俾HYBE監督㗎啦
唔通真係俾舊錢嚟想點洗就點洗咩
你自己fight得掂咁咪得囉 又唔係HYBE夾硬嚟死都唔俾你做自己風格
利潤差一半點樣唔差過NJ?? 唔係同人哋叮噹馬頭都唔好意思話水牛團無差過NJ啦

趁NJ出事,成班earnot出嚟洗地
你啱我錯 check返原話係話反駁lsf唔賺錢 同埋話上年先開始賺錢係因為要還ador留比source 咁呢樣真唔真就唔清楚

小氣到呢
又話要踩aespa 踩完又忌才
https://youtu.be/HUyi1QF9OFk?feature=shared

慢慢聽你隻水牛許主唱啦
on9
而家五代最後可以長紅嘅應該就係aespa同雙塔
佢今日瘋瘋癲癲咁開記者會已經搏到堆人撐返佢轉頭
佢今日個重點都係 我有諗過 但無做過
唔洗講第二樣野去掩飾自己弱智啦
nj fans應該好受
NJ fans只要係閔老師講嘅都受㗎啦
佢綁哂 NJ 上船共同進退咁
Bunnies 除咗含淚撐仲可以點
 HYBE對閔熙珍記者發佈會發表立場:沒有做經營者的資格,給我立刻辭職
【theqoo】HYBE官方立場:

閔熙珍記者發佈會上的很多主張不是事實,HYBE對其所有主張都可以用證據反駁,但這些主張不值得回答,所以決定不一一提及。

本公司鄭重請求閔代表停止"沒有溝通提議"、"沒有回復電子郵件"等謊言,按照要求返還信息資產,迅速接受監查。 既然自己已經證明自己沒有資格擔任經營者,為了廠牌的正常經營,敦促其盡快辭職。

另外,持續提及藝人和父母會損害藝人的價值,請中斷。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞