[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
Hybe全體忙緊唔得閒
以下是HYBE的完整官方立場。

HYBE在此通知。

在今天的記者會上,閔熙珍代表提出的不實說法太多,很難一一列舉。
閔熙珍透過其獨特的扭曲解讀機制,混淆視聽,在公開場合宣揚扭曲事實。
我們可以用證據反駁所有的說法,但我們決定不一一討論,因為我們認為不值得回應。
但在媒體詢問時,我們會真誠地告知您從管理階層角度必須明確揭露的事實。
我們懇請執行長閔熙珍停止說謊,例如“沒有提出談話”或“沒有回覆電子郵件”,按要求歸還資訊資產,並及時回應審計。
由於他已經證明自己沒有資格擔任經理,我們敦促他盡快辭職,以便Adore的正常管理。

另外,請不要再不斷提及藝人及其父母,這有損藝人的價值。

勁好笑你有證據應該一一反駁一劍封喉 la 係到9 up
以下是HYBE的完整官方立場。 HYBE在此通知。

在今天的記者會上,閔熙珍代表提出的不實說法太多,很難一一列舉。 閔熙珍透過其獨特的扭曲解讀機制,混淆視聽,在公開場合宣揚扭曲事實。 我們可以用證據反駁所有的說法,但我們決定不一一討論,因為我們認為不值得回應。 但在媒體詢問時,我們會真誠地告知您從管理階層角度必須明確揭露的事實。

我們懇請執行長閔熙珍停止說謊,例如“沒有提出談話”或“沒有回覆電子郵件”, 按要求歸還資訊資產,並及時回應審計。 由於他已經證明自己沒有資格擔任經理,我們敦促他盡快辭職,以便Adore的正常管理。 另外,請不要再不斷提及藝人及其父母,這有損藝人的價值。
玩語言偽術算
去賣gu牛仔褲就有佢份
講左點告到你坐監
之前韓瑞熙同朋友唱辰,有Karina份
今次房時赫同閔熙珍吹水,都有aespa份
要上庭
啲料爆左用唔到
你返來拿
先唔講閔媽呢幾粒鐘都唔知講咗啲咩 但萬一上庭留啲證據喺手係好合理
xikers · THE NEW SIX · 8TURN將出演「Road to Kingdom」

25日據採訪結果顯示,xikers、THE NEW SIX、8TURN進入了預計下半年播出的Mnet男子組合生存戰Road to Kingdom的出演者陣容

Road to Kingdom為有實力的男子組合提供了受到關注的機會,對他們的認知度上升和粉絲群的流入產生了很好的影響。實際上,每場比賽都以華麗的舞台備受矚目並奪冠的THE BOYZ、展現個性強烈的音樂色彩獲得亞軍的ONF等都通過Road to Kingdom成為了K-POP大勢
假設佢真係有齊證據在手 流出嗰兩份文件加巫術應該係最濕濕碎嗰啲 告上法庭嘅可唔可以好似johnny depp打amber heard咁嚟個全球直播 好想睇
人哋hybe係告佢瀆職
條女答埋啲嘢完全唔關事
陪佢癲欲蓋彌彰講其他嘢係咪弱智
睇完閔(自稱老母)個記者會
個律師同amber heard 嗰個一樣
㩒唔住佢把口
唔知hybe 點輸
呢三隊入面Xikers算最唔霉
韓國有冇證據同公眾公開左就唔可以上堂度用個啲例?
有證據咪拎出嚟囉
柒肥狗katalk黃哂 淨係吠嘅冇用架喎
LSF水牛利潤同NJ差一半,點樣唔差過NJ呢??? 你講嚟聽下? 班女好努力嫁係咪啊

https://youtube.com/shorts/tad6tMkq_Ow?feature=shared
5050個場都想睇
民事刑事唔同 而家都唔知點
就算無都唔可以咁快比對家知自己有咩料係手其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞