[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
屌佢講點揀new jeans講咁撚耐
而家喺度講nj班女casting過程
閔係咪諗住將自己由hybe開始返工嘅所有過程講晒出嚟佢直接回應指控咪得 做咩乜都講晒出嚟
而家想玩賣慘 邊個做PR 阿
你而家做番女強人可能仲好D
連le唔識串都拉埋出嚟講
Bang Si-hyuk 想要對標 Billie Eilish,但後來 Covid-19 來了,這變得如此困難。Source Music 有 GFriend。解散那個團體與我無關。讓我強調一下。
【Theqoo】在閔熙珍公開的與方時赫的聊天記錄中,方時赫提到“能超越aespa嗎?”....
想像吓滿叔係佢office同我哋一樣食緊花生睇戲
Bang Si-hyuk wanted to benchmark Billie Eilish, but I wasn't sure. Then Covid-19 came. It became so difficult. Source Music had GFriend. Disbanding that group had nothing to do with me. Let me just emphasize that."

3:39 p.m. Min continues discussing Source Music, the HYBE subsidiary behind girl group Le Sserafim. "I have never been at Source Music. I don't make friends at work. I don't go to company outings. So even if they had trainees at Source Music — excuse me for going here and there — there was no one other than Minji that I could recruit."
好精彩
扮癲定真癲
閔熙珍公開和Hybe方時赫聊天記錄

方時赫:“忘掉S.M,建立閔熙珍的世界吧”
方時赫:“可以把aespa踩在腳底,對吧”
閪女人係咪癡撚咗線
做私怨撚
支持閔老師爆多啲料
閔拉晒所有人落水gfriend牙降櫻花然後佢nj班女同佢哋父母
坦白講 好正常既對話
勁撚癲做咗私怨撚
唔差在爆埋解散Gfriend 關邊個事啦
閔熙珍是在薩滿教的指導下進行公司管理
1. 薩滿向閔提出了「3年內把公司帶過來」等建議
2. 閔接受了薩滿關於建立合資企業、股票期權、方式等方面的審查,建立一個新的公司
3. 確認了人員請求和人員調動信息以及求職者個人信息洩露等違規行為
4. 閔與該薩滿就BTS服兵役問題進行了交談
-貶低HYBE議長房時爀的言論
-貶低練習生的言論
-已經與薩滿巫師就BTS成員服完兵役的問題討論了意見
薩滿暗示巫術的聲明:「我想把他們送走」
閔要求巫術:「我認為這是如果他們不在hybe的話,對我來說會有好處」
仲lesserafim緊 幾時先講到illit
佢而家唔爆同解釋一定關佢事啦 咁多網民屌緊佢呢樣
閪女人係咪話簽sakura簽金采源返嚟係背叛緊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞