[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

972 回覆
3 Like 9 Dislike
原來肥佬係為咗ko aespa先買SM
6.4億港元係profit?
If yes, 仲有五年約, 計埋仲有上升空間
要賠五十億港元都唔出奇
應該主要導火線係illit啦
驚nj被人取代 又驚捧紅咗nj自己就俾人過橋抽板
唔係理解唔到 但係記招出嚟喊今次豬撚哂啦
咁無霸氣大牌點敢搵你代言
仲要諗吓都知唔會贏到大公司同bts
本身覺得唔搞事嘅話閔同nj無咁容易俾人取代到
有邊間公司唔係想踩低對手做業界龍頭
肥佬會照畀aespa植樹
柒肥狗梗係嬲 同時代一間公司推幾個女團出嚟 明顯想大包圍做低ive同aespa 而izone真係可以贏到元瑛嘅得周周 死都唔john打爛佢如意算盤
睇黎佢都認同aespa係傑作黎
演技唔錯 最尾笑得好開心
個記招完咗先更可信
唔係咁癲點會 on 9 到用公司電腦傾造反
種樹搞喊aespa
本來單嘢真係幾好睇

但諗起有5個𡃁妹受害做磨心就唔忍心想佢快啲完算
想睇sm收hybe皮
bm vs illit
Ok啦,黎緊cb隻碟都似正正常常,最緊要玩返ai
Next Level
HYBE旗下各廠牌2023上半年的銷售額和淨利

Big Hit (BTS, TXT)
銷售額: 2801億韓元
淨利: 757億韓元

Pledis (SEVENTEEN, fromis_9)
銷售額: 1625億韓元
淨利: 268億韓元

Source Music (LE SSERAFIM)
銷售額: 362億韓元
淨利: 59億韓元

ADOR (NewJeans)
銷售額: 443億韓元
淨利: 115億韓元

KOZ (ZICO, BOYNEXTDOOR)
銷售額: 65億韓元
淨利: -43億韓元

BELIFT LAB (ENHYPEN)
銷售額: 388億韓元
淨利: 95億韓元

HYBE LABELS JAPAN (&TEAM)
銷售額: 57億韓元
淨利: -51億韓元

+) 藝人結算金額為1134億韓元

HYBE LABELS JAPAN (HYBE歌手們在日本的活動)
銷售額: 2002億韓元
淨利: 248億韓元

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

差一倍叫差唔多?仲要NJ仲未開巡演
你係咪搞錯左bm係邊間公司
不過加埋一齊 係睇得出有心
Sm新女團準備出
一開始以佢做中心搞全球audition都已經好明顯
屌係喎yg先岩 sor9
諗返嗰時出道爭議 真係唔好再俾咁細個嘅出道 陷入呢啲大人商戰 明明先係中學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞