[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
宜家嚟講 Melon音源第一個大增幅點通常係第一個星期日 不論星期一定五出歌都係
用最低嘅成本賺最多嘅錢
我地真係識條鐵
首歌好聽至得㗎
好似Itzy 咁
一開始硬sell 獨立女性呢個concept
轉頭出Loco, Sneakers,Cake,Cheshire 呢d歌
歌唔好聽之餘
個路線又唔啱本身形象
Loco我覺得幾好聽但sneakers同cake同之前啲比係差咁啲野
路人一問
aespa 同le 唔識串 有冇合作舞台,叉撚住?
itzy得ringo同wannabe叫做好啲
其他歌
LOCO正到傻
Kpop 有閔老母係度精彩好多,走左都好千其唔好退圈
wannabe icy dalla dalla 好正
多好歌過nj
ICY唔識欣賞
人地Itzy 都唔係sell 獨立女性
佢地頭3首歌都係講自信自愛做自己
冇可能,死肥豬勁撚小氣
Kakaotalk張圖比nj成績過咗自己搞嘅let sex,即刻破防
ILLIT又注水注到超n j
肥佬咁小氣 連撐閔post都del
你覺得肥佬呢d咁要面既人會唔會無啦啦heya啊
咪一樣

一開始出dalla dalla,wannabe 呢d
上幾年先出Cheshire/Cake/Sneakers 呢d歌
根本都唔啱個設定
自從wannabe 之後
每次comeback 我只係聽一分鐘就算
唔入耳
冇計
整件a貨都咁成功仲使乜睇你班二五面色 nj 入硬雪櫃,凍多五年就自由架啦
抄功課逼走借功課俾佢抄條友下次可以抄邊個
先唔講我唔想聽唐妹唱歌
magnetic intro啲英文食撚咗屎咁
淨係聽上面講果兩首
一到其他歌就飛走
好星期日皇后像廣場feel
Loco 首歌好聽
隻舞又好睇
話concept 唔啱基本搵黎講
Nj 肯定憎死條肥佬怠工,條肥佬又當佢地野仔咁處理,鎖佢地5年等年老色衰就各散東西算。
最好係咁
唔想再見到個賊婆同佢d愛女
全部都係賊
最好連水鬼都一齊收皮
全部都係水出黎
雖然Sneakers好唔同 但幾鐘意呢首個vibe
最唔鐘意既style係Cheshire
cheshire應該係真正搞死佢哋嗰首歌
個mv核突到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞