[KPOP] K-POP 2024討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
洗唔洗推咁快,只係冇睇一日
Daddy最正氣 唔似hybe 閔大媽 又戀童 又女同
出道前咁多公司搶 但係而家有LV加持都係最唔紅嗰個
呢d野預計得到架咩

ILLIT總監的Instagram發文

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3200476467

1. 都那樣模仿了,至少要有點羞恥心吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. 但是光看那張照片就感覺他的人不怎麼樣...

3. 太無言了

4. 拜託有點良心吧,我覺得NewJeans和ILLIT的成員最可憐

5. 哇,太厚臉皮了吧ㅋㅋㅋㅋㅋ

6. 看來真的是把大眾當傻子呢ㅋㅋㅋ

7. 啊,但是她們兩團真的太像了

8. 不管粉絲們再怎麼否認都一樣,大眾的眼睛最準確ㅋㅋ

9. 他好笑沒有上傳這種圖片的資格

10. 他們自己也沒什麼好理直氣壯的吧..

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

HYBE唔得閒洗呢邊地
五個入面唔紅已經紅過外面好多人
真正趕走哂啲舊粉既一定係 cake cake cake cake cake
真係做乜鳩。。。。
邪教+zionist
Cake 其實都唔差啦 piece of cake
唔駛隻隻都做自己喎
乜kep1er班女唔洗打歌咩?師弟團zb1先行曲遲過師蛆出都已經有live, 係咩事?
收埋晒睇乜阿
收左檔仲打咩
7月先收皮喎
但係首歌真係好低能
一時又以為佢哋要行女王風
一時又要行埋啲兒歌風
唔知想點
個策劃亂到喊
【韓網評論】眼淚女王洪海仁原定IU出演你怎麼看?🔥

⭐韓網友
IU演的話怎麼辦啊 幸好是金智媛演了
如果不是金智媛 會有現在的收視率嗎
IU演的話 應該和德魯納酒店差不多吧

我娘娘好後悔冇接,而家狂出post 呻
見收視係咁升先走出嚟話呢個角色原本係我㗎
隔幾日又一個po ,點解我推左本來國民妹妹可以轉型做國民媳婦

✋🌊📲
點解呢幾日討論都有d ching 話新牛成員父母好有家底,專業人士
但又講唔出係咩人咩職業,又形容唔到好有背景
定佢地比新牛個形象影響左,假設人地父母好有學識
Summer sonic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞