[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
公司應該冇諗過1呢個情況出現
睇啲人現場嘅感想好似係唔覺得有咁大問題
Hot
本身諗住fm睇online算,頭先俾我chok到張2樓飛又撳到,宜家要睇機票了
歡迎
go go go
搶到張11號,但係12號要返工,睇黎要即日來回了,想問吓咁多位通胖fm多數預幾耐時間會完?
勁到
玩咗成日淨係搶到兩張2樓側邊
袋住先
想要中間
如果係AR
我覺得好戇鳩
我都係側邊,巴打係咩區,睇吓有冇照應
不嬲現場係好難聽到
我自己有睇哂兩日嘅fancam, 其實好明顯會聽得出現場其實兩日都有墊
只係week 1墊聲好細細到完全唔會遮到人聲, online stream就基本上完全冇mix到啲墊聲入去, 先會俾咁多人捉住佢地啲小瑕疵屌
我個人覺得最明顯fancam同online stream有好大差距嘅係smart
I'm a smarter baby smarter嗰幾句因為live band編排&墊聲關係, online stream係有種靜咗冇人唱嘅感覺, 但fancam會聽到少量墊聲, 個觀感係好好多
基本上嗰日好多fearnot(呢到同twitter都有)都話聽fancam其實冇咩問題

week 2反而係online stream個墊聲較到好大聲,仲大過現場實際聽到嘅墊聲
呢個喺fire in the belly車汪高音嗰段會明顯聽到分別, online stream嗰段最高音嗰粒音墊聲同車把聲係疊住咗, 但官方ig reels同埋fancam嗰粒音都聽得好清楚
睇埋團綜
一定入坑
淨聽歌唔睇其他野
首magnetic唔差
另一首lucky girl都唔差
點先有資格傾呢啲show嚟做?
廿幾年前朴志胤開show都係假唱
佢算唔算係假唱始祖
cochaella一定要全咪只適用於美國歌手
我係16區,應該都係睇mon多

阿真話無所謂
位已上
錢已袋
理撚得你
好勁
大約第幾行
諗緊如果有嘅話轉唔轉
恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞