[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
cochaella現場?
睇個look就係之前pn去打機喇
我睇足球係追球員
佢去邊隊我撐邊隊
牙fim真係好撚慘
無啦啦又多樣嘢畀人針
鬧fim嗰啲又係冇腦….公司商業決定講到啲藝人有份咁

明明fim同NJ一樣俾人擺上枱
但啲人永遠只會同情NJ但對fim就苛刻
之前overwatch打機果個活動黎
Fim俾人圍插, 櫻花自己1個企出嚟幫大家擋箭
閔嬸俾人圍插, 佢推晒5隻新牛出嚟擋箭
好善良
我最熟,2021年我已經不停查緊lesserfim資料,出面個班亂講。
2022年年初係講好出3團:2團說法係喺2021年
lesserafim : 2022年5月
newjeans: 2022年8月
i-land2 : 2022年12月

i-land2 後來交畀CJ一拖再拖,變成r u next,即係現在嘅illit 。
當時已經所有人嚇親,一年出3團。

lesserafim好早已經要出,2021年10月已經註冊好名。

當時啲人仲估計成員,一半PD48一半hybe練習生

假設lesserafim為對付ive,完全唔合邏輯,時間線完全對唔上。
ive 2020年12月出道,雖然破當時女團首周最佳銷售,但跟住kep1er,nmxii再破。
要到2021年4月中love dive先至開始大爆,超越前面個兩隊,而lesserafim早預告會出幾個月。
每個人都知會有ive,不過無人想像可以咁紅。
結論: 房時赫無可能於2021年10月講要打ive。因為當時無人視為威脅,甚至WIZONE唔睇好,唔覺得starship會成功,應該繼續續約izone.

或者閔熙珍係講真話,只是時間上推到2022年5月後先講。
佢混淆咗時間概念,又無好清楚去講幾年幾月幾時講過。
條痴線婆跟本就搵錯口黎想轉換視線,西be跟本係要你解釋非法搵外部勢力搞獨立,佢就一味講舊屎,推哂d舊留言同d女出黎都唔知做乜,你係nj老母者,但西be係你老闆woo,大細都未識分,跟本就係想學5050搵野想告西be同nj解約,成員比佢玩到骨折都唔知係咪扮野做事前準備,只不過比西be快一步識穿左

假設lesserafim為對付ive,完全唔合邏輯,時間線完全對唔上。
ive 2021年12月出道,雖然破當時女團首周最佳銷售,但跟住kep1er,nmxii再破。
要到2022年4月中love dive先至開始大爆,超越前面個兩隊,而lesserafim早預告會出幾個月。
每個人都知會有ive,不過無人想像可以咁紅。
結論: 房時赫無可能於2021年10月講要打ive。因為當時無人視為威脅,甚至WIZONE唔睇好,唔覺得starship會成功,應該繼續續約izone.

或者閔熙珍係講真話,只是時間上推到2022年5月後先講。
佢混淆咗時間概念,又無好清楚去講幾年幾月幾時講過。

咁先啱?

大家試下估呢張gif嘅出處
牙fim真係好撚慘
無啦啦又多樣嘢畀人針
鬧fim嗰啲又係冇腦….公司商業決定講到啲藝人有份咁

明明fim同NJ一樣俾人擺上枱
但啲人永遠只會同情NJ但對fim就苛刻

閔:但我好錫佢哋喎 冇我班女出唔到道
係唔係family party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞