[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
櫻都病左加油啊
通胖們都要頂住
路人睇唔過眼講兩句
可以令LE SSERAFIM收皮嘅一定唔係黑粉而係fearnot
班女依家最需要嘅嘢係你哋支持
你哋要做嘅係用任何方法比班女知你哋支持佢哋,捱過呢段時間就可以

依家好多黑粉都扮fearnot,不斷散播負面消息希望打沉你哋,我啲朋友係支持另一團呢幾日好努力做緊呢件事,希望動搖成個fans羣等你哋心灰意冷

你哋唔想LE SSERAFIM收皮就希望你哋團结啲

櫻花呢啲老江湖咩風浪未見過,有佢係度其實你哋唔使太擔心,fearnot們唔好自亂陣腳就可以
agger
作為FANS參與唔到公司策劃又改變唔到風向, 倒不如練多啲應援係FM嗌大聲啲鼓勵班妹仲好
講真到依加都真係無動搖過
始終我覺得fearnot做返自己本份繼續支持就夠
無需要過份擔心
是!
可能因為唔少通胖都係新入坑kpop, 經驗少d通胖們今次同班女一齊成長吧
無一刻動搖過
.
洗唔洗咁大壓力呀
現實成日要同人戰鬥
所以覺得呢啲好小事
如果想發洩下搵啲唔識嘅傻閪嚟屌下都係一個好方法
心理健康好重要架
睇下老母幾成功,創造左nj係受害者fim係加害者架形象,跟本就係肥佬同老母互相利用分贓唔勻,而家入哂班女數
呢啲高層之間嘅內部矛盾跟本就唔應該拉埋班女落水, 咁樣做會搞到班女變咗做磨心之餘仲破壞埋佢哋之間嘅和諧
講真我哋都唔理得人哋太多,專心準備fm 同下一次cb好過,Coachella 傷口未完又加多樣無謂紛爭,好者後者同成員本身無直接關係
以選曲嚟講,hype真係唔算差,何況hype本身係控制梗個市場,事實無論啲人點樣反對洗腦念經,暫時都改變唔到呢種風格主導梗。

好似最近bm vs illit爭議咁,無錯後者係有水軍,但bm 首主打話係歌不如話係rap ,完全聽唔晒成首。可能佢哋要sell型,成個表情管理都好用力,同依家五代女團好大反差,但又出唔到black pink果種味道
YG個邊係死局來,YG style不能變,然後又係永遠要由外國紅返入韓國
BM堅正嘅
可能韓國唔buy
但外國好buy
佢隻專5隻歌有3首都係全英文
我覺得Fim寶係需要有生命力,有笑容嘅舞台先會救到佢哋
https://youtu.be/pZyeb5zFQRk?si=Vwd9VNa9RJ18gKBj
Magnetic堅係好聽, BM我反而覺得SITM同Batter Up好聽過Sheesh
bm 食緊blackpink紅利,海外係咪咁紅多少都有灌水。
無可否認班女係勁,但製作團隊交唔出流行野其實都難做
每次唔開心就上weverse
見到全球各地Fearnot不斷出po支持fim打氣
有種圍爐但團結feel
係有愛既根本唔會介意佢地唱功呢 D 野
而有心講得佢地唱功既,就算佢地真係改到,都會搵第二 D 野講
講一世都唔會完

本來走去評價一隊偶像組合唱功就係一件好奇怪既事來
而且佢地令 FEARNOT 們入坑既原因,絕對唔止係靠唱功一樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞