[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
閔老母一開始打工架咋,又唔係自己開左間公司之後比西b收購,真係唔明佢那來自信,撐佢班人應該無自理能力
見有啲人話bts唔敢屌
可能fan base唔夠人多
睇threads睇到班閔孝子啲歪理睇到頭都痛埋
仲要因為閔嘅drama fim無啦啦變成百家踩
可能我唔係bunnies 唔會明白,但現實中願意放低晒自己功勞而去咁擁戴一個上司唔係有痛腳就係太監
Boa 14歲已出道
threads 真係睇少啲
9成低智post
想講台仔既ptt 都唔係咁,主力都係反閔
已經唔係人多咁簡單,amry 唔係叫假,佢哋邊夠膽搞bts,分分鐘人哋搵料整翻轉頭仲得

原來Zico +jennie 早你半日出歌,下個月RM 同一日出碟,用意就係要壓你音源成績。結果得個嬲字又唔敢得罪blinks 同army
唔希望呢件事會發生

希望大家都可以好似允真同玉玉咁相親相愛
唔會片啲女,只會片個癲婆啦
係講緊飯與飯之間

不過一講到呢啲大家就係唔理性㗎啦
呢單嘢之後 已經好多公海同娛台狗入隔離po借啲意引人片我地啦
閔大嬸最好辭職再另外搵資金組多一隊女團同hybe對撼
撼得贏先証明到佢係堅料
唔係比人收購
係一開始就已經係hybe出人出錢出力閔老母係真係一個高級打工仔,後尾做得好先變股東
假設fim依家同nj同一個處境,房肥同閔老母角色調轉,我都唔會撐房囉屌,搞到我班女以後喺公司都唔洗做人
bts啲fans會唔會好崇拜房生
又好似唔會
你見啲人攻HYBE都唔敢提BTS 就知搞房佢地唔會有反應但一搞啲仔就會衝哂出來
都無計搞事個啲人幾時都係度
明明房生搞bts果陣應該都只係蚊型公司
如果bts失敗,佢點可能好似依家咁有錢
按道理
房生先係營運專家
咪就係一個真心鍾意自己嘅偶像,一個係鍾意製作人帶領出嚟嘅偶像,兩者差距咪係度。當然bts已經去到頂點嘅層次,唔係普通偶像可以抗衡

不過army都好不滿今時今日嘅房仔㗎喇,無bts就無今日嘅hype,當初陪班仔一齊挨都慢慢變成一個商人,點會想啲細嘅食住自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞