[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
Fim真係躺着也中搶
原來閔姐咁憎Sakura 同車汪⋯ 但兩團睇落關係都唔差。
乜一開始都係講NJ 先係親生女, 閔姐親自打造同BTS 真師妹團
原來過左兩年,先知L 先係hybe 親生女。

閔姐乜都爆出黎,乜真係可以再係呢行足咩?
好難相信仲有人肯掉錢俾隻癲雞到
其實兩隊一直都係親生女,fim仲係房仔親自策劃,嚴格嚟講我哋係直屬,只係我哋幫閔食咗隻死貓,畀人誤會為咗成立fim而解散gfriend,呢樣嘢路人粉無深入了解根本唔會知。

櫻采本來就自帶人氣,都係用前izone成員宣傳。但新牛可能素人關係,一開始啲媒體就用bts師妹宣傳。好彩嘅係fim寶待遇真係好好,獎項又唔係多個人,爭議就最多,人哋踩到上心口,我哋絕對有資格出聲
剛睇到RM 會出solo Album,個名串到應一應,有冇咁巧合。
串邊個先
IVE 未出道 唔係已經簽左櫻和采咩?
IZ*ONE 解散前 已經上去傾緊合約
解散後 不久已經簽啦
梗係閔媽
IZONE解散采源返咗武林冇幾耐就過檔去HYBE啦
導狗除外
人地踩到上心口
直接屌撚柒佢唔洗俾面
根本邊隊紅左再出下一隊
外間都會叫乜乜乜師弟 師妹年輕版乜乜 咁講架啦
是但啦佢都就坐監
我諗係 hybe 眼中,國內既獎項其實唔太重要,
佢地想要,隨時整多隊野出黎都有能力做到

反而佢地去一轉比 hater 劣評既 coachella , 有用過o係韓國音樂節目拎 10 個獎
而且仲未計 overwatch 個合作同其他廣告
再仲未計佢地有攻日既優勢
呢 D 係 LSF 先有既國外市場潛力

但o係一間公司而言呢 D 先最緊要
所以先話只要 fim 一日係國外有市場
公司一日都錫到佢地燶

再所以佢地 LIVE 唱成點真係一 D 都唔重要,
仲要班傻豬豬 hater 只係夾硬搵位黎嘈

誇張 D 諗,kura 連織下野都織到個話題出黎
分分鐘織多半年一年,hybe 幫佢開個自家品牌賺多筆 FANS 錢都仲得
到時真係又黎多次「因為我又能抓住機會所以很不爽嗎?」
全球最大音樂市場就係美國所以班人夢寐以求打入billboard100
遲啲可能搞fans課金最多頭100位可以得到櫻花親手編織嘅織物
由sakura親自頒獎
追星追到追埋個製作人真係有啲奇怪
按羅輯我地fearnot洗唔洗跪拜房生,因為有佢先有fim寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞