[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
依家天下圍攻
無事既,其實成個團隊都幾傷下,希望唔會提早玩完
真係行法律程序就希望佢快啲
應該唔會嘅,冇留意開Fan meet
今次賣唔晒其實有冇影響?
捱過左依段時間先再講
暫時都要睇肥佬同閔媽單野搞成點
另外其實好多人仍然屌佢地唱功 依樣就應該走唔甩
點都要睇下佢地之後有冇改善然後再慢慢表現番出黎比路人睇 去改變個觀感
HYBE都唔係得肥佬
依家單野失控咁,成堆股東應該都會push爆法律部full turbo
唱功單嘢係根基上損害幾大,已經被公眾標籤為無實力團體。阿妹無晒自信,加上公司內鬥,四月份好似所有嘢由高峰跌落低谷
逆襲真係要唔少時間
距離cb 唔係淨番好耐,好難搞
同埋唔淨係對路人,對住班同行都尷尬
下星期仲要出道兩周年
如果個個都咁理性就唔會走哂去屌fim啦,跟本班人就利用老母記者會想fim死,一句講晒老母正仆街

老闆請你返黎比哂資源你去生產商品,件貨而家大賣左,比埋公司你話事都叫分左紅比你,而家你周圍同人講件貨唔關老闆事,我先係件貨架老母,老闆想偷左我個女,跟本就係勞支糾紛,但佢記者會就將個視線轉哂落fim同illit到,佢明知自己死緊,但要死都要同你班女一齊死,咁你話佢係咪仆街
呢啲野得啖笑
online pass賣幾多班傻閪又知咩

吹到咁
不如話hybe公佈嘅盈利全部都係假
其實公司爭人周身債就嚟破產啦
啲編舞可以就番首歌
高強度部分可以唱少啲/齋跳
類似 jungkok首
standing next to u
呢啲風格幾啱fim寶
要惡補唱功都唔係無可能嘅
照活動就會話咁厚面皮仲敢出嚟
病咗就話賣慘
希望公司真係做到嘢 殺雞儆猴
其實黑一隊團係辛苦過追一團
真係鄧佢地辛苦
係囉,Coachella前後真係天堂與地獄
唔係一開始就追,而家算唔算生涯最大危機,大鑊過金佳覽嗰時?

我既訴求就係佢地開開心心健健康康就得
其實都幾大鑊
以後做咩都會被覺得冇實力
除非公司幫佢哋訓練到突飛猛進然後示範完美全mic跳唱
而家連fans都俾人笑係earnot
路人繼續反
Fans慢慢縮
Fim之後每次上台都只會俾人放大唱功
墊音又死唔墊又死
下次cb拎一位又會俾人話冇實力
唔拎又話衰落
根本點都死,唯一出路係班女變到真係實力女團先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞