[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(74) DAY-OFF首播迎接團體出道兩週年!線上FM開售盼與現場同歡

1001 回覆
14 Like 13 Dislike
不過又少少離題 + 幻想 mode 咁講
如果 magnetic 呢隻歌比左 NJ , 咁應該真係不得了

雖然仲未知 NJ 黎緊 CB 首歌係點
Fm日場係咪今日出抽籤結果?
咁都記得,犀利
我認同
magnetic 係幾啱聽
因為有時loop到呢首我都唔會飛走
對illit冇乜感覺,冇好感亦唔反感
你最尾果句冇錯
因為新牛目前都好依賴個製作人,打份工都想要個好嘅阿頭,粉絲角度就閔會令新牛有好發展,所以閔依家咪打感情牌。
你以為真係怕佢走,其實係驚無咁快有頂替佢,fim無咗朴氏房仔我都會少驚
講真HYBE都係做生意,NJ你幫佢搵到錢唔會咁快搞死你。
當Ador公司大清洗派人接手,五個又乖乖地留低,憑NJ之前紅利做多一兩隻碟無乜難道,之後行Tour搵真銀幾年好快就過
男人會好啲嘅
如果女人派系之爭就唔會咁理性,一定會雪你
(其他團經歷過)
有冇手腳中日場
四場都落選
其實外國人係咪好難中日本場
我見勁多外國fans都唔中
https://x.com/Sserafimers/status/1783687963836359042
見到忙內笑得咁開心就安心啦
留返畀日本手足睇囉,橫掂韓場睇哂兩場,我好滿足㗎啦
https://x.com/seganewsnavi/status/1783677766870921284
日本既通伴有興趣可以去抽下班女既一番賞
又係公仔
今次啲樣全部一樣
淨係換衫換髮型
睇返d details,今日派彩係JP會員抽premium seat?
佢上面仲有個assigned seat係未公佈開售細節?

今次日本city pop feel 其實幾正
係韓團嚟講好似未見過
閔揀歌係幾勁
要好似leniverse咁,講埋第幾分鐘出現先算答岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞