盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
佢哋氣質style變唔到所以得短髮突出到氣質,長短髮都靚通常成個人氣質都變咗,長短髮完全唔同style
苟蕓慧真係好靚
我都唔明點解過去MK妹同埋Ali 嗰啲就叫靚
相反好少人講佢

短頭髮都正喎佢
唔好意思睇錯,原來講緊Tb頭
屌我岩岩先睇完但淨係掛住望佢樣仲以為係牛仔褲
咁嘅色leggings 佢都carry到
黎明都係
成身牛仔,但係佢腳長膊頭闊 着到成身牛仔都唔會有違和感
城城應該做唔到

睇佢條褲咁嘅Pattern一係D&G一係Versace
我覺得袁醜醜冇可能Carry到,更加唔好講嗰幾個矮妹
苟芸慧好多人講,依家淡出先冇人講
我細個睇大台都淨係睇過李嘉欣版,有YouTube 後先知有袁靚靚版 完全比下去。
好彩校長當時收山,如果唔係佢啲mv 一定有李嘉欣份
林二汶嚟嘅喂
佢兩個冇拍過拖真係狗都唔信
黎明同其他人拍MV係冇呢種眼神
最多都係笑笑口㗎咋,攬人嗰啲動作都好拘謹

你睇佢同嘉欣拍MV玩到扯埋馬尾追住佢嚟射水槍,喺嘉欣面前變返個小男孩咁嘉欣喺佢面前又變返細路女
真係一對戀人先會有嘅表現

天造地設CL S
佢額頭好高,似某個category大陸女人,唔係講做雞嗰啲,但總係有呢種大陸味,佢同嘉玲嗰種Leung味唔同
范曉萱 skinhead 年代好型好靚喎,大家盲咗?
嗰時未興 cosplay

肥苟冇乜觀眾緣,個個覺得佢邪花 最靚係拍aaron 手機廣告
真係好難有人講得出口李嘉欣唔靚
個程度等於話曾志偉好高一樣

嘉欣真係靚到爆,佢求其帶頂帽着件T恤都靚到流鼻血
佢同Leon真係天造地設

啲大陸妹仲成日笑李嘉欣衣品很差,心諗佢已經靚到咁佢已經唔需要靠打扮得標奇立異或者花枝招展去吸引人嘅注意
佢求其着件衫已經靚到爆 佢呢啲咁嘅身材樣貌骨架就算笠麻包袋都靚
就係有啲邪花氣息先係最吸引好似嘉欣咁
專家Dickson
任何女人著呢條legging只會變大媽
閪格還閪格
靚還靚
唔好撈埋嚟講

而家知佢閪覺得佢閪樣
當年港姐、原振俠開始睇佢嘅
唔會比佢閪格影響
係受歡迎嘅當年就唔會剪完tb頭人氣大減啦
佢兩個嗰啲互撞膊頭 互相追逐 扯頭髮 互望後又忍唔住笑
話佢兩個冇嘢真係冇可能 根本做戲都唔會做得出個種互動同神態
同埋好同意你上面話嘉欣同黎明一齊會變返小女人咁款

想知到底有咩人講得出口黎明唔靚仔或者李嘉欣唔靚女
肥苟我唔覺得靚,生得似林熙蕾但林吸引好多
李嘉欣都係後來越來越多人知佢做二奶+粗口先有邪花feel啫,資訊未發達時佢氣質不嬲高貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞