盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
都唔知點解拖咁耐,仲耐過佢以前啲緋聞女友
黎明係真係有貴氣公子哥兒feel
因為人哋真係中產above嘅出身去過英國留學更加添一份紳士氣質
豬皮呢?艷星MK妹仲要扮70年代港大學生,我識Kong U嗰啲都唔係咁嘅氣質

呢套戲其實唔錯,加埋當初回歸時期更加天時地利人和
真係比豬皮毁咗如果唔係應該係甜蜜蜜之後另外一套文藝片愛情經典
加埋首歌好聽到爆,今生不再啲歌詞靚到癲 又有黎明情深款款咁演繹
啲人依家仲成日笑恭喜你唔夠舒淇好命,又話咩恭喜你輸蝕晒(因為恭喜你依家每個月攞二百萬零用,家族啲錢唔係自由使用)
心諗恭喜你生到靚到咁已經好命個舒淇十億倍啦

恭喜你點都叫做嫁入豪門,後生嗰陣又有名流富翁公子哥兒追佢
恭喜你點樣差每個月都有兩球
媒體幫佢作㗎邊有七年
就算佢扮台灣大學生都唔得啦(唔排除2000打後ok),
嗰個年代入到港大,住何東,佢談吐真係出晒事
首先唔講外型,我覺得佢談吐一啲貴氣都冇
嗰陣佢特登炒作黎明同佢嘅緋聞,記者問佢
佢特登答到模棱兩可跟住又喺度話咩聰明人就會知啦,語氣乞人憎到
佢談吐係一啲貴氣/受過教育嘅痕跡都冇
記得你post過一張相林志穎喺佢隔籬,林志穎真係好似大哥哥咁
城城其實都靚仔嘅 五官好靚但係喺佢隔離真係好似小朋友
初出道走去抄林憶蓮張曼玉然後炒晒車,人哋行都市性感路線啲動作表情勁smooth 佢跟住行完全唔夾,勁生硬結果好柒,一啲都冇性張力
佢有時又真係怪怪哋,佢以前玩緊微博嗰陣時周不時向人推薦佢前夫豆泥啲新出嘅音樂作品
冇背景,冇教育係咁㗎啦,張柏芝都係
雖然嘉欣都唔係大學畢業但人哋假假地名校出身
談吐相對係高貴啲你可以話佢假但係真係高級過舒淇好多
唔係三四年咩,唔係記得好清楚

李嘉欣呢啲基本上係人生贏家,靚到停經都仲係靚阿婆
起碼嫁比真正old money, 唔係霍家呢啲扮名門,或賭王家族咁騎呢,而且又可以出下event賺零用,仲想點。

舒淇唔睇出身,就係普通女星成名+嫁比同行,唔係話冇料到,但冇必要話李嘉欣比唔上啫
黎明狂澄清好似真係冇拍
媒體幫佢作嗰段 豬皮仲另外有男朋友,Leon另外嗰陣又傳緊同周海媚定係嘉欣咁
第一二張有啲似人鬼情未了嘅女主角Demi Moore
最記得張柏芝係金像獎話男明星都係年紀大先得獎,唔係唔講得,但佢份量未夠,又唔係同班男主角熟,就顯得好唔得體。同一條punchline由嘉玲講會好笑好多
因為有班女人定唔知咩呢係真係好憎嘉欣唔知點解,可能唔抵得佢又靚又嫁豪門 再加埋爆粗事件令到啲人對佢印象差啫
老實講佢除咗爆粗 做大劉二奶之外好似都冇做乜傷天害理嘅嘢
你睇吓ViuTV而家嗰班玩到害死人咪又係照出道

嘉欣到而家仲係好靚身材仲係勁好 佢到呢一刻都靚過ViuTV嗰隊騎呢女團啦
起碼佢嫁嘅係傳統豪門,榮華富貴享之不盡
老公又錫佢又唔係好似培根嗰啲咁嘅騎呢怪二世祖,佢老公最多係冇乜大作為啫又冇乜太多騎呢乞人憎嘢最多咪同賭王個女離過婚
你話林作培根嗰啲就真係騎呢啦
王菲唔講鳩嘢自己講自己笑,唔扮嘢,都好過佢好多,舒淇就真係似鄉下過嚟(王菲初出道談吐好大方得體,走紅之後係明玩嘢)
梁詠琪直程唔靚,兩個冇得比較
其實豬皮都真係各方面都平均地差點解可以大紅大紫
短髮真心靚
張柏芝佢屋企環境咁,預咗

張可頤
後生嗰陣短髮好靚
觀眾緣依啲嘢幾生修到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞