盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
我覺得李嘉欣 關之琳 林青霞先可以叫大美人
張柏芝都係靚到驚為天人但係真係缺少咗氣場
鍾楚紅喺大美人們面前都次級少少,當然紅姑好有氣質風情萬種靚到不得了,紅姑係另一種風格嘅靚

但係五官精緻程度我覺得真係嘉欣贏晒
斋講外形李嘉欣絕對史上top幾㗎
但確實佢冇代表作唔夠靈動有特色咪冇咁紅
攞佢嚟踩王都幾搞笑
一個硬照王者一個動態女神
黎明嗰陣着Versace chrome heart
黎明當年拍戲嗰件皮褸嗰陣買都要20幾萬港幣
但係佢哋兩個完全Carry到啲名牌衫褲
王菲最大嘅殺傷力係扮純情扮cute
真,兩個都係大美人,柏芝真係未夠班,阿嬌嗰啲直頭唔入流唔係賣靚嘅都夠屌打
所以我都明點解啲人話佢係木頭美人
但老實講佢就算企喺度乜都唔做都會令到勺走晒人個魂魄,嘉欣點會冇氣質
佢係缺乏啲靈動啫

就算戴呢啲咁嘅漁夫帽,都遮擋唔到佢嘅美貌
佢係真係驚為天人地靚
好似係近年先啲人話阿嬌好靚
但係我真係唔係好覺好靚,一個佢一個朱茵一個黎姿真係完全唔覺靚
仲有袁詠儀最多係唔醜樣但真係唔係靚
關之琳又係五官完美,淨係記得佢13姨
睇得出,佢演技真係唔多好,其他大美人做戲好好睇好自然
袁詠儀sell天才演員男仔頭,但我唔多覺
而家嗰啲唔係明星
只係普通演員
竟然冇陳法蓉?係G4特工場樓梯槍戰勁型
佢有機會但上唔到一線
佢都算carry短髮
唔覺得王同李嘉欣比到
唔講咩名氣呀作品呀光環呀 根本差好遠
不嬲公認大美人關林王李
柏芝樣夠晒但差身形氣質
其實一睇合照就好明顯
王祖賢五官確實唔精緻但同其他人擺埋一齊就好顯眼
樓主最愛阿菲都係 五官唔精緻但身形氣質補足
捉住眼耳口鼻講好小家(而且呢啲而家全部可以整)
sorry 我到今時今日都真係唔覺佢靚
加上後期啲八卦新聞 錄音個啲
我覺得佢八婆閪格 更加扣分
我真係唔識欣賞
我覺得徐子淇正過佢
誤人子弟Miss Lee好正
老實講,佢剪短頭髮都靚過黎小姐
諗起大時代幾個女角色排排企影相,其他人完全被藍潔英比下去
藍潔瑛都真係好靚吓不過佢係冇電影feel,可惜啦斯人已逝
徐子淇係sweet甜美 大方貴氣樣
嘉欣呢啲天生冷艷高貴 真係靚到傻,到50幾歲嘅佢今日依然好靚下

用一樣嘢嚟比喻就係 李嘉欣係喺最炙熱嘅沙漠入面開得最燦爛最艷麗最赤熱嘅一支有刺嘅玫瑰花自大神秘高貴 冷艷嫵媚氣場

徐子淇呢種好sweet 就係花園溫室入面受到悉心栽種 開得好靚嘅一朵花
0個like 係有D本事嘅
佢同成龍
係 又高又修長企得又直
仲有演技
唔係際遇咁慘佢成就可以好高

呢啲合照咪證明身型幾重要
李麗珍五官絕對靚過郭藹明啦
玉女敏都出名精緻
但第一眼都係見到最高嗰兩個先
佢同王菲差唔多同一時間過台灣,王菲行古怪超短髮高冷女神路線配空靈唱腔一炮而紅,而佢最出名就係周星星女友
唔知點解王菲喺台灣王靖雯時期化妝打扮特別啱佢特別靚,朱茵由頭到尾被佢屌打,王菲喺星馬台被人當carry 到超短髮嘅大眼靚女,賣樣賣風格,反而冇乜點賣強勢型格,被人當古怪少女多,之後變咗王菲先行返型格路線
唔怪得要對佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞