盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
關芝琳咁正都唔得,索到啪啪聲
貼咗蘇施黃同韓紅未?
東方不敗
黎明夠喺北京出世啦 王菲一樣都唔係香港人
但係佢兩個廣東話同母語程度係冇分別
所以喺邊度出世唔係一個藉口
Leon好似四歲五歲先嚟香港 嗰陣佢都話嚟香港唔識講廣東話淨係識講普通話啲人笑佢好唔開心

之後升小學佢就俾心機學
到而家佢字正腔圓,講廣東話仲好聽過好多本土香港人 所以豬皮真係冇乜點受過教育that's why 樓上有師兄講得好啱佢談吐完全係出事

https://youtu.be/XqszMnfmaqs?si=Zz6L8J39neV_ftR9

睇呢條片就知,佢把聲本身已經好聽好有磁性中氣十足,加埋佢字正腔圓講廣東話聽得好舒服
講得出佢唔靚,對眼有問題應該係閣下
如果嘉欣同關之琳都叫唔靚娛樂圈真係冇人靚
劉嘉玲都好過佢啦,王菲都冇乜點讀過書亦唔鍾意讀書,可能關屋企背景事,天生嘅,好似王菲屋企背景係北京大學出生,阿爺阿爸都係北大畢業,文學世家,阿爺係醫科教授做埋民國第一屆立委,阿爸受到文革影響係煤炭工程師,但行出嚟都文質彬彬好有教養
最尾果張好似周庭
其實佢條路又真係好奇怪,從細個開始已經俾人話音樂天才嚟,12歲寫嘅曲,14歲果年填埋詞,然後攞台灣金曲獎,連周杰倫都未做到。明明係才女嚟,結果就俾唱片公司叫佢唱兒歌,一唱就街知巷聞,連大陸d細路都識唱。公司見好搵拿臨捉佢整多幾隻兒歌碟,俾在任何人,明明係想做Jazz做Rock結果俾個小魔女人設定咗型做兒歌歌手,結果咪走另一個極端變到神神化化,搞到賣碟仆直公司解約,還佢自由身囉。一個人堅持做自己中意嘅嘢,可以去到毀咗所有成功建立嘅嘢,重頭再嚟過,真係好癲
劉嘉玲最多都係老土啲 有少少俗氣嘅大陸妹feel 但絕對唔係cheap
劉嘉玲係有啲老土feel但佢唔係好乞人憎,豬皮係又cheap 又老豆又冇氣質
王菲直程完勝佢啦完全唔使講

啲個日本妹fit到爆想知名再講
佢當年又真係扮到好cute好活潑好得人鍾意,同埋可能係佢外型限制,佢外型行cute活潑好掂,但佢行型格路線冇嗰種魅力氣場,為咗型結果要去到變到差唔多係男人婆咁,依種真係好難得人鍾意
都係即係諗起佢,多謝師兄
乜戲?
家庭背景影響,王菲父母行出嚟係嗰種典型高知識份子家庭,老豆睇落好嚴肅好嚴格即使笑都係咁,阿媽就好溫婉,王菲就似被人管得好嚴好驚老豆嘅叛逆少女所以出到去癲癲哋
有套戲王菲演好驚醫生老豆嘅少女,演到入型入格氣質好夾,老豆面前好溫柔好有家教驚驚青青feel
係英氣
CLS
想嫁俾佢
所以佢氣質脫俗,好特別
依個都唔夠林咁英俊貴公子又有男子氣概有威勢
你依個太柔冇乜氣勢,林真係好有安全感鎮壓全場又溫文爾雅又瀟洒,理想男性要嘅優點佢全部有晒
簡直是夢中情人
我成日都覺得禮服蒙面俠真人就係黎明
好正

Fish都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞