盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
太cute太細佬feel,扣晒分,又冇男人味冇咩型格唔似90年代開始有男人味嘅偉仔,結果成日被人搶fo,尤其企起上嚟嘅時候,佢依啲硬照都還好,動態唔跳舞一對比其他人就真係好細佬feel
我對Ada仲好啊?
最尾個張癲撚到
一定要做埋手勢,好搞鬼
短髮冇陰威力大減,第一張又麻麻,可以想像佢如果真係超短髮好薄嘅男人TB style嘅髮型, 佢應該會變到一般,太溫柔
所以我都明點解你話佢細路仔cute多過型
Leon 就算跳我的親愛 sayonara嗰個手勢都唔會好似佢咁cute 咁盞鬼
王菲同佢做同一類型角色完全屌打佢不過我發覺王菲重慶嘅髮型好似亂咁嚟好求其冇執過好烏wear咁,因為嗰期佢帶住同一個髮型去宣傳做嘢,但其他地方佢嘅髮型整齊好多有執過,俐落好多,重慶佢好似冇人幫佢執咁

林青霞演技又真係好,佢啲動作神態十足十男人,但做女人又似返女人
柏芝同埋陳慧琳有啲似 都係唔開口OK一開口就出事
柏芝仲要係老牛聲
把聲同佢個樣真係嚴重不符
佢早期可以帶俾人歡樂,好多人鍾意佢但同時冇人認真看待佢,除咗細路仔
計整體,柏芝仲輸俾周慧敏,王靖雯周慧敏高佢一兩班,台灣嘅王靖雯同周慧敏無論開唔開口同埋啲動作神態真係好女神feel
林青霞依啲就太遙不可及,無可能有機會戀愛到當唔到佢係女神,仙天下凡仙女feel

至於陳慧琳,算吧啦如果當年唔係吹佢有錢女日本返嚟嘅才女,娛樂圈清泉,又有台型夠高(但大份),其實只係中上水平
混血兒
唔明點解會有人話佢女神佢真係唔係靚,但係係有氣質囉
靚就真係唔算㗎啦,不過係好勁
其實周慧敏我都覺得俾人吹大咗
佢當然係靚女,不過就真係冇吹得咁靚
唔明點解啲人講到佢天仙咁
不過sweet純情 清純形象嚟講佢又真係Number one
佢唔係sell型格性感同埋獨特唱腔咩
睇返我的親愛MV,佢哋兩個成條片都sweet到震根本就記錄緊佢哋拍拖
但係睇返條片中段,嘉欣明明猜輸咗包剪揼,跟住Leon攞水槍射佢,嘉欣唔啹好似細路女咁搶返支水槍追住Leon射 Leon又順佢意 俾支水槍嘉欣任佢射自己,對住佢個眼神全部都係寵溺
Sweet到爆,勁曖昧佢兩個

佢同嘉欣呢啲咁sweet嘅互動喺第二啲MV同其他女仔係冇

黎明望住佢又笑得甜,嘉欣喺佢面前又好似細路女咁
Leon同佢一齊食雪糕,明明望緊個鏡頭,嘉欣喺佢隔離嗰陣佢忍唔住望住嘉欣食雪糕個樣

真係大家都忍唔住甜笑都流露晒對大家嘅愛咁

仲有一夜傾情 我的灰姑娘MV ,黎明揸電單車載住嘉欣個樣開心到嘉欣攬住佢笑得勁sweet

佢兩個真係勁甜如果真係拍戲演出嚟我就真係覺得佢兩個好好演技啦

啲大陸妹成日話佢身材勁正女神級超有氣質
佢身材係好fit ,但對比起嘉欣 真係唔好玩
嘉欣 王菲嗰啲骨架好靚,加埋個樣都靚過佢
你講依啲咪就係點解周慧敏殺食囉,佢嗰陣仲要男女通殺,反而楊采妮女仔唔多鍾意
佢同王靖雯(佢台灣唔多sell型格行古怪高冷女神路線)兩個當年一過台灣發展即刻殺晒其他玉女一炮而紅
楊我覺得唔算靚唔知點解咁多人話佢靚女
我成日都覺得佢似男仔性格加男人樣
喺墮落天使完全feel到啦,佢個角色完全敗筆
淨係一味尖叫嘈喧巴閉高八度講嘢毫無深度
加埋外型上冇嘉欣咁討好,變相喺套戲令人覺得佢好煩
套戲連嘉欣都屌打佢

王家衛將嘉欣除咗花瓶靚女嘅另外一面展現得好好,拍呢啲咁嘅臭4角色嘉欣都唔會乞人憎反而令人感受到佢空虛同可憐嘅一面 加埋佢咁靚真係我見猶憐

忘記他 同埋佢喺Leon張床上面自慰嗰一幕慘到,一啲色情嘅感覺都冇反而係令人感受到佢嗰種失落仲有空虛

楊采妮反而令個角色乞人憎嘉欣表現亮眼過佢勁多,冇諗過佢平時咁高貴花瓶形象 演繹呢啲臭四角色可以演繹得咁好
我記得佢以前好似成日露底褲跳舞放電咁,咁佢係性感得嚟有型,但唔係女神feel ,不過嗰陣女神稱號已經唔同晒,完全將出火對像同女神搞埋一齊,蔡依林都叫女神
蔡直程連靚都算唔上係身材好咋
所以咪話女神依個名90尾已經搞亂晒,嗰陣已經唔再興傳統男神女神覺得好假,依啲夠真夠貼地夠直接
四國混血兒,伊朗英國德國
笑得好甜帶型格感覺嘅玉女嘛 ,城城廣告入面開始彈起,又sweet 又型所以咪彈起,佢唱歌好鬼難聽
所以台灣嚟講,王靖雯周慧敏勁好多,多好多人當佢哋兩個係女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞