盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
墮落天使李嘉欣

ali早期都係做邪花啫
你睇吓李嘉欣同其他四大天王合照,係典型例行公事笑笑口擺pose咁
唯獨望住黎明係會收起晒佢自己嘅鋒芒真係好sweet望住佢成個小女人咁,Leon喺佢隔離好似佢靠山咁,睇得出Leon同佢相處都好自在,
有時Leon同其他女明星合照會好拘謹
仲記得有一年Leon喺廣州開演唱會請嘉欣上去做嘉賓,跟住勁sweet咁鼓勵佢唱,新聞仲話係嘉欣第一次公開唱歌

嘉欣喺志雲飯局都話曾經同Leon大家互相有好感,不過就冇發展成男女朋友,但係我我點否認都好大家都覺得我同佢拍過拖 ,咁如果你覺得係嘅就當有啦!

其實都默認咗咁滯李嘉欣咁強勢嘅女人喺志雲飯局上面一題提到Leon個名笑到好冧 Yiu❤️知道嗰陣佢已經同許晉亨拍緊拖
相反陳志雲嗰陣問到佢劉鑾雄啲嘢佢係冇笑得咁開心
但係完全冇淫邪嘅感覺反而會令人感受到佢嘅空虛同埋寂寞會覺得佢好可憐
嘉欣不嬲都係高貴 貴氣嘅代名詞,啲人成日話佢爆粗爆粗恭喜你先話佢臭雞咋嘛不嬲都靚到癲
應該係妒忌嘅人
我都識d女性朋友話李嘉欣唔靚 但劉亦非 ali佢就話好靚
我諗係有啲女人知道自己冇可能去到李嘉欣級數,
就搵啲平凡啲嘅明星去自我投射,覺得自己整吓個髮型執下個look可能都會同劉亦菲 ali有啲似

佢地話李嘉欣唔靚可能潛意識知自己點整都唔會同李嘉欣有任何相似 唯有口硬話唔識欣賞佢
佢哋兩個互相望住大家忍唔住笑嗰下都已經feel到肯定係唔止朋友
比着其他人同嘉欣玩水槍,射到佢濕晒佢一定冇咁開心

咁樣算唔算TB頭?
短髮靚到嘩一聲,好少人剪呢啲頭都仲靚過長頭髮! 好突出佢氣質同五官
補TB頭相
擺明
李嘉欣呢啲簡直係成個地球都搵唔到一個半個
最費解係舒淇都話靚咁又係嘅潛意識入面舒淇呢啲咁嘅樣冇乜殺傷力

真心講,我覺得 李嘉欣真心算係亞洲面孔最靚 真係最整容都整唔到呢一種級數
佢都吊打好多歐美鬼妹明星

小炒 不過當時電視睇真係唔靚
一定係咁啦,尤其係舒淇
樣變化咁大,越老越靚不過tb頭麻麻,好過後生嗰時
長頭髮好靚女
短頭髮完全唔得
舒淇啲五官完全亂咁嚟講得出佢靚嗰啲都唔知食咗啲乜
最多你話佢身形好,但係都嘉欣身形靚啲

依張還原長髮最靚
智雯
飛虎嗰陣剪到好短

李嘉欣身型骨架靚,著乜都靚啦

反而王菲由初出道開始成日打扮到標奇立異,有誇張得咁誇張,最終搞到形象好差,但佢開始彈起上位就係佢收斂回復正常嘅時期,但佢上咗位又故態復萌搞埋乜嘢皇妃超人嘩眾取寵,佢有時真係癲癲哋,明明佢有條件唔使咁做但都係要做
好多女人話舒淇有女人味
舒淇身型都唔係model級,點同嘉欣鬥
柒味就有份
啲人又個個話佢身材頂級嘅
淨係知佢係艷星
佢係冇氣質可言,好俗好cheap
嘉欣就真係高貴
孖膶腸豬膽鼻豆豉眼 叫做有味道嘅話咁佢都幾有味道
女人味係講緊嫵媚的味道,舒淇俾人嘅印象不嬲都係cheap多過嫵媚 艷麗
最多可以話佢陽光自信氣質我真係講唔出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞