盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
正如Leon到呢一刻都係白馬王子
大把女人呀呢一刻仲覺得Leon白馬王子
我早幾日,喺大陸嗰啲page睇到啲Leon上年演唱會唱傳情達意喺度跳舞嘅片,跟住班大陸婆喺度留言:好想和他干一炮
下面即刻比香港人屌話唔好講呢啲嘢褻瀆Leon

又啱,真係要前世救咗世界先有資格擁有佢
太完美了 做佢女人都要有咁上下
(你見以前嘉欣同佢傳緋聞冇人鬧,佢一同豬皮傳,個個屌到Cls
相反城城冇人咁樣叫佢白馬王子,啲人仲笑佢娶大陸老婆
其實掉轉,袁只襯短髮,長髮唔啱佢
出道/後生時期都冇靚過啦
其實有冇人真係有入去睇片,佢片同相完全唔同級別
城城未曬黑前不嬲被人當細佬咁看待,帶畀人歡樂
呢個真係經典
我的親愛mv入面佢地d互動真係靚仔靚女先擁有既世界普通人做完全無興趣睇
阿嬌五官係標緻嘅 不過木獨靚咁
同埋身型實在太慘 點裝扮都係妹妹仔感覺
stephy而家女人味咗啲 但真係唔算好靚
Ali又係一個我好費解
即係都ok靚嘅但真係唔明吹到咁大
呢個應該係體重問題多過髮型..
睇古惑仔睇tvb上腦嘅人
係,袁短髮靚過長髮好多
同gigi 一樣,一長髮即刻變普通靚女冇咁吸引
嗰個已經係cancer頭唔係TB頭了..
Ali五官扁平,最多叫做順眼有氣質但真係唔係靚
佢俾人吹到大美人咁我真係好理解唔到
同樣令人費解仲有大口狗ivy 呢個五官直程唔算靚

TVB以前仲多靚女啦,肥苟Yoyo 沈大師求其一個都屌打Ali 同埋過氣MK妹
我的親愛有兩個mv, 靚靚同李嘉欣,但我都係鍾意佢同李嘉欣嗰個,係尖沙咀碼頭一帶,有啲路人應該係真路人,但又拍得好好睇
Gigi又係短髮先襯佢
但係邵美琪長髮短髮都唔靚完全唔明點解啲人會話佢靚
袁詠儀
男仔頭

普通
講得好啱
補片,呢條花碌legging真係佢先carry到,似似地Versace
https://youtu.be/l-Ej7sLP90I?si=XDWLNDdaPSp2uemk
Ali 我覺得中上jar, 連靚都唔係,最多做戲唔差,唔知點解變左連登女神
堀北真希
上野樹里係《last friend》的TB造型,真係好正
一講我的親愛MV個個都講緊嘉欣
唔會有人講袁詠儀,根本唔同級數

同埋個個心目中認定咗Leon同嘉欣一齊過

佢哋兩個仲合作過今夜你會不會來MV 一夜傾情MV 我的灰姑娘MV同埋兩心知

今夜 一夜 我的親愛 呢三首我諗都算係Leon最耳熟能詳嘅金曲頭5
有三首都係嘉欣
個個都認定佢哋係金童玉女

今夜你會不會來黎明做埋的士佬個MV好老土㗎佢兩個喺開篷巴士上面跳舞 錫錫 睇風景
但係個畫面睇落去真係靚到癲係宇宙宙係花同宇宙宙草

我的親愛直程係好似記錄緊佢兩個拍拖咁 sweet到爆嘉欣望住Leon嗰種眼神 都幾肯定佢嗰陣㗳晒糖
我發覺佢同Leon影相嗰陣永遠都係冇咁有殺傷力 冇咁大鋒芒 變返一個細路女好sweet咁同Leon一齊合照
Leon同佢又係相得益彰 金童玉女
嘉欣自己上節目都話同Leon曾經互相有好感
咁唔怪得 佢哋兩個啲眼神真係與別不同

講得出嘉欣唔靚嗰啲根本就係將私事同佢個樣貌混為一談
諗起佢拍花樣,真係可愛男孩feel
我淨係睇過李嘉欣version
岩岩重溫一次屌佢老味佢2個真係好撚sweet眼神入面d 曖昧感出哂黎
李嘉欣真係靚撚到癲 仲要身型高挑普通t同貼牛已經好有氣質
支付寶真係唔算靚
五官好扁平,嘉欣啲五官就真係靚到癲
唔知點解成日都覺得支付寶個樣好典型大陸女人feel 最多叫做順眼㗎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞