盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
老實講嘉欣如果肯好似柏芝咁真真心心去拍戲,以佢嘅外型唔使好好演技都可以紅到仆街
講開又講,佢以前喺妖獸都市拍嗰啲戲,啲鏡頭都幾大膽雖然冇露點 但對嘉欣嚟講都算性感㗎啦
拍着當紅時期巔峰黎明
你見余香凝都攞影后
兩個把聲都唔掂 好似未見過佢哋短髮
仲有佢談吐,初出道嗰種陽光同倩女之後嗰種柔弱,成個人係好吸引,柏芝係唔夠佢又唔多壓到場
最尾張學生相似月刋少女個王子
所以咪話柏芝唔夠班王祖賢,關芝琳,李嘉欣,林青霞依幾個就最出名
老實講嘉欣咁嘅五官,佢短頭髮真係冇可能唔靚
墮落天使入面佢剪癲婆頭髮着啲雞衫 都係靚到癲

同場加映 原振俠嗰陣靚到癲嘅大美人
但佢真係太屎,係一啲都唔自然,其他人靚得嚟做得自然舒服
差唔多無缺點咁濟,除咗下巴

乜事
朱係真係冇乜主角相原劇全員係靚仔靚女,朱茵 洪欣喺李嘉欣面前都真係配角樣完全黯然失色冇人得閒睇佢哋
唯一叫做冇被嘉欣比下去只有王菲,王菲有氣質頂住,加埋佢夠高
gigi呢
睇哂,得林青霞男女角都勁殺食
俾佢拍多幾套男人戲做男主角,實吸到勁多女fans
莫文蔚又幾撚型
仲要當時李嘉欣所有衫都靚好多,又係大牌子 王菲biker+短褲好型,洪欣好彩算高,朱茵完全唔掂
google 大把資料,甚至可能要問下林建岳
無可否認,佢嘅小龍女係好不食人間煙火咁嘅
Pat pat下巴已成為佢特色
完全係男神標準,有貴氣又有霸氣嘅英俊公子
呢個造型真係好勁而家啲明星都係抄
李我都認同係大美人啫
但柏芝阿嬌真係未係
攞李嘉欣先叫比到 咁王差極都有譜啦
我當我個仔叫雞
嘉欣嗰陣着Chanel去拍
完全唔係衫着人 真真正正做到做係人着衫
嗰陣佢好似得22歲,已經Carry到咁靚嘅衫褲
王菲喺嗰度戲做特工所以型格 喺嘉欣面前都冇被比下去,因為夠型格有氣場

嘉欣呢套戲入面真係靚到癲,又有女人味
黃絹角色一開頭係西西地 但係嘉欣靚到咁又真係Carry到西角色完完全全唔會憎佢

朱茵喺套戲入面做護士仔着埋啲小妹妹衫褲,喺嘉欣面前真係勁似小朋友

套戲結局嗰陣,嘉欣着住biker皮褸去殺金石 高腰褲,完完全全Carry到 佢比起王菲型格氣質多咗1分嫵媚

套戲中段嗰陣佢同黎明開始拍拖,會着Boyfriend風格嘅Sweater (好寬鬆嘅冷衫)
佢都着得好好睇 CLS 比着朱茵着嘅話一定係災難
依家啲韓星都係玩緊30年前黎明拍墮落天使嗰個造型仲要冇黎明一半咁靚仔
之前大台深夜重播,呢度啲眼利絲打逐件睇到係咩牌子,唔止有Chanel, 我記憶中有d&g, 呢啲佢都carry到
佢都唔係冇心拍戲嘅
係演技真係唔掂
基本上有佢嘅戲多數都唔收得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞