盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
下面個張唔係佢黎
佢咁都唔靚最後一代玉女掌門人
表哥2.0
原來試過咁短
兩個一樣咁靚不過佢係英俊有英氣,Demi Moore 比較女人
依啲唔多當男仔頭或tb頭
靚過邵美琪好多啦
靚過同期陳慧琳N倍又高又瘦身材好骨架靚

個樣唔可以話頂級靚但起碼唔差順眼,陳慧琳我就真係唔係好識欣賞
有代入感,夠cheap夠貼地夠平凡又有自信
咁又係
佢嘅存在會令到正常人可能投射自己都可以變成第二個豬皮就算又柒又冇受過教育都可以大紅大紫
我覺得邵美琪靚好多,梁泳琪骨架好粗,冇乜女人味
佢同李嘉欣定周海媚襯啲?
邵美琪我真係唔識欣賞一直都覺得佢好醜樣
陳慧琳身材都唔差但係個樣真係唔係靚
個人覺得嘉欣
最後嗰張
邊到靚
眼又細面又包
梁詠琪 陳慧琳高得嚟似大山婆,所以Gigi短髮靚好多突顯清新氣質

嘉欣 王菲 骨架真係靚,骨架大但幼,有骨感 ,又高又瘦衣架身材
俾到希望人,鄭秀文楊千嬅sell貼地都大獲成功
咁都叫仙女下凡,show 咗時裝同古裝幾大分別,時裝氣質好cheap
Sammi都起碼叫做有啲style啊
位阿嬋真係唔知有啲乜係出眾
又唔係有唱功 又唔係靚女又唔係有身材真係死好命靠Wyman同埋夕爺當年俾晒啲靚詞佢

不過冇諗過阿嬋原來都唔係最差,之後仲有個Twins
嘉欣骨架真係靚到癲
佢係大得嚟唔粗,骨感好明顯
之前見過有張相嘉欣着露背晚裝裙,背脊嗰個雞翼骨靚到 又瘦又白又滑
佢勁完美
同黎明一樣黎明骨架身形又係靚到一個點 啲肌肉係恰到好處唔會太大隻 又唔會太瘦
膊頭寬大 條腰瘦 標準倒三角 超級長腿 所以Leon着西裝真係好好睇又英偉
身高都唔係最重要骨架靚先係最重要

身形真係完美
題外話我覺得一定要骨架大先上鏡,你細細粒嗰啲睇落去奀挑鬼命好細隻好小家 完全壓唔到場
全部屌過
我覺得華人女星來講李嘉欣 林青霞骨架剛剛好,
梁泳琪 鞏俐太大隻 朱茵Angela baby就另一極端
而家去咗邊
林明禎最正
廣末涼子?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞