盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
講五官精緻唔夠Number one玉女嚟啦
講靚講氣質都唔夠嘉欣
講型格講氣質氣場更加唔夠王菲
當時做宣傳時, 佢話剪完呢個髮型去拍其他劇時好唔夾, 因為其他劇D衫係好斯文好LADY.. 但係同墮落天使入面嘅衫就好夾.
阿嬌朱茵黎G呢三個都俾人嗌女神就知道女神年代已經真正沒落
以前女神係講緊 嘉欣 關之琳 林青霞 鍾楚紅 呢啲級數
老實講嘉欣個五官有啲咩髮型佢Carry唔到
佢就算剷光頭 啲五官都靚到好似鬼斧神工巧奪天工嘅雕塑咁靚
阿豬阿狗都係女神,明明以前攞嚟當小丑當出火對像嘅變晒做女神,嗰名已經好濫
邊度天仙 對眼有咩問題?
啱啱出道唱嘅情歌種類同佢真正性格差太遠,好多人只係知道佢音樂造詣好勁,但聽聞佢性格怪到……… 簡單講就係將周杰倫同林敏聰撈埋再性轉做女人
唱歌魔音嚟,我朋友當年直頭當佢係笑話嚟聽,一播佢啲歌就喺咁笑,周慧敏好好多
其實嗰陣楊采妮都係年紀比較細嘅男仔迷,大啲嘅尤其聽埋佢唱歌佢把聲係唔當佢一回事

所以佢過去台灣亦完全唔夠兩個鬥,兩個星馬台受歡迎好多亦好多人當佢哋兩個女神
塊面好僵硬 香港小姐嗰陣已經係 你自己睇一次就知
咁多年,始終覺得佢d姐姐係同鄉
林青霞同張艾嘉,80年代最靚短髮look嘅top 1 & 2
鐘同林算 其餘兩個收返埋啦
應該係唯一髮型carry 唔到

唔知上面有無人提張艾嘉

正常頭髮look

佢果種靚,對眼果種感覺,係令我諗起安德里夏萍。
嘉欣點都靚
咁多年都學唔識 講唔正廣東話 智力係咪有問題
佢冇乜點受過教育係咁上下所以咪要靠同Leon 炒作緋聞,攞黎明女朋友呢個光環上位
下面嗰張大S嚟
佢方向同王靖雯路線差唔多不過失敗咗,王靖雯當年直接sell古怪高冷少女一炮而紅被人當埋女神偶像,本身就係佢出面被人當carry到超短髮前衛髮型嘅大眼靚女在先,再加埋重慶森林出面hit,佢又冇強調型格同強勢,一啲都唔男仔反而好女仔好溫柔,先被人追捧,但范真係行得太男人
一個十三妹屌曬咁多個老母
TB頭

韓太頭
黑道大佬feel,林同王就真係好引死女
不過吳君如再多一種剛陽味
王菲嚟香港一年已經講得好流利,不過佢周不時冇練冇keep唔喺香港一段時間又會退步

另一個湯唯都好掂

劉嘉玲雖然真係麻麻哋,但都好過舒淇好多
林都有,不過係有貴氣嘅剛陽味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞