盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
城城本人都係第一次俾女人屌打
真係好似細路仔,袁又英氣又颯爽又靚cls
https://youtu.be/Bpqk26V2Kco?si=os9B1U4qDE7zvQJk
不嬲係細路仔,對住啲氣場勁嘅都即刻變細路仔
所以城城當年做唔到萬人迷要靠其他嘢突圍
所以當年四天王三天后入面,被人屌最名不符實湊數用嘅係佢,尤其老一輩屌得最勁
其實就咁睇佢五官係好靚㗎 但係佢一對住氣場爆燈嘅Leon 對不起我真係覺得有啲似小朋友同大哥哥
成日都覺得佢同郭政鴻好襯
所以當年要敗走香江去台灣,因為以前壓場感好重要,好彩佢之後成功靠跳舞同埋曬黑先慢慢被人認同
佢之後另一個被人屌得最勁唔係公認天王天后係鄭秀文
林青霞真心痴撚線 根本就係最美既雌雄同體東方不敗個LOOK 真係巔峰
好靚仔
叫得佢做大美人唔係講得笑,所以張柏芝嗰啲其實唔入流,冇人叫過佢大美人淨係可以做玉女
明明白白我的心,成龍好難聽
明明咁靚
識時務者一d 都唔識時務
白髮琴魔
林青霞40歲仲可以扮演少女,仲要靚嗰下屈機
男都覺得佢係真心勁有型靚仔仲要有貴氣,文質彬彬之餘好有威勢男子氣概,真心臣服於佢
仲未貼宣萱吳君如嗰啲,宣萱好短嘅時候好唔掂,要長到寵物嗰種短頭髮先得
超短髮真係唔係人人頂到,即使頂到短頭髮但超短髮係另一個級別,順眼唔柒已經係一個難題,好多都柒,不過通常carry 到嗰啲係真係好fit好靚好型,反而冇乜邊個係carry到但唔靚唔型只到順眼一般level
佢真係文質彬彬謙謙君子feel,佢有英氣又颯爽嗰下先黐線城城五官咁精緻,但都冇扮男裝嘅林青霞咁颯爽
真係君子feel ,完全唔會覺得佢有女人嘅嬌柔

最顛嘅就係佢做返女人都係頂級大美人
但係佢同林志穎嘅合照都係林志穎個氣質搶Focus過佢
林志穎就係嗰啲典型陽光大哥哥feel城城喺佢面前係一啲好得意 幾靚仔嘅師弟feel
好似師兄師弟合照咁
佢落寂嘅時候都勁有男人嗰種有心無力嘅神態,我見猶憐(男人版),真係好鬼癲同吸引
做返女人又有大美人女神feel ,男神女神竟然係同一人
仲要靚仔到癲一啲女人feel都冇
袁潔瑩都超型勁有英氣 好颯爽 但係有少少女人feel
林真係cls,做男人係靚仔到癲嘅男神級別 做女人係大美人萬人迷
係,佢係真係cute 嗰種唔係反差cute,不過佢係男人,cute對佢嚟講係減晒分,只能講嗰陣大把人,港台星馬五湖四海交流好瀕繁,你要突出就要打倒晒其他華人地方嘅人而唔只係香港嘅人,香港歌手其實算好,因為廣東歌通常得香港競爭唔大
不過城城嗰陣唱緊國語歌
所以佢企喺Leon面前其實真係輸蝕好多,一嚟身高骨架,二來氣質都唔同
Leon真係謙謙君子 風度翩翩玉樹臨風 倜儻不凡比起Danny嘅正氣feel嘅公子哥兒多咗一分不羈同埋陽光

城城 仲未曬黑之前真係好cute好得意 勁靚仔 但真係Leon嗰種夢中情人白馬王子感覺

你見袁潔盈剪短頭髮企喺佢隔離仲搶Focus過佢比起城城多咗1分英姿颯爽 英氣
對你 唉 唉 唉 bu 玩
袁仲係當佢女人,好型好靚嘅女人
林青霞根本係完美男神女嘅夢中情人,男人一啲都唔覺佢係油頭粉面,英俊貴公子嘅代名詞
袁就算長髮都好靚吓,反而醜醜長髮唔靚唔係好突出企喺一班靚女前面完全比下去,係短頭髮令佢突圍而出啫

林青霞真係公子哥兒英俊貴公子,扮係男人上嚟一啲女人味都冇cls 已經分唔出係氣質樣貌定係演技真係太好
反而醜醜拍戲勁用力,成日都覺得佢啲戲做得好用力好似驚死人唔知佢做緊嗰樣嘢柏芝啲戲 睇落去舒服自然好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞