盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
比靚仔有型都差唔多冇人夠佢打
咪就話你呢啲on9淨係識睇特寫相
事實五官只係樣嘅一部分
angelababy整完之後夠靚了掛
企係啲比例好 夠高夠氣場嘅靚女隔離一樣係KOL feel
現實冇咁多特寫鏡頭就係睇整體
冇身形就係同大美人呢幾隻字唔拉更
同埋就算係李大美人當年最紅嘅時候都未有王祖賢一半
當時啲人肯定個個盲啦
李身高都過170 五官又精緻過王好多
完全覺得你噏呢堆係廢話 你開心就好
從來唔覺佢靚,只係古裝叫有氣質,時裝任何時間都好Leung
梁靖琪
蔡思貝
加上當年睇戲為主,同埋好多大show,明星係要嚟壓場,睇整體,張柏芝依啲根本壓唔到場上唔到大枱,朱茵阿嬌依啲直頭得啖笑,一行出嚟同人比即刻比人屌打,講緊唔係大美人級數甚至唔係sell靚嘅都屌打,成個妹仔咁
李嘉欣真係靚撚到癲
講得出嘉欣唔靚或者普通嗰啲係唔知咩人嚟
嘉欣係靚到一個AI都畫唔到出嚟嘅地步
喺今時今日整容咁發達嘅年代都複製唔到嗰個樣

真係靚到癲加埋又夠高 又瘦根本就係Model身形

唯一同佢匹敵嘅就係張柏芝

阿嬌喺佢兩個面前唔入流
台灣嗰陣已經紅到發紫啦紅遍亞洲,嚟香港只係因為香港電影嗰陣重新崛起市場大,佢亦尋求事業突破,東方不敗成功有第二春
嘉欣原振俠d 造型好靚

反而平時d 出街上報衫好老土
真 攞王祖賢同佢比都on99
攞柏芝呀嬌都無咁過分
佢男仔頭先係普通髮型呀?
張柏芝真係好靚好靚好靚,但係放喺嘉欣面前係少咗啲氣場
但係齋講美貌嘅話我覺得佢兩個都係最top Tier
其他任何人喺佢兩個面前,都真係冇咁靚
朱茵阿嬌呢一啲 喺嘉欣面前真係什麼都不是加埋嘉欣好高又瘦又fit
當年原振俠企喺Leon 隔離,簡直金童玉女
朱茵喺隔離好似陪襯咁

靚到傻,加上自帶冷艷高貴 有少少邪花氣質,吸引到傻
話佢唔靚嗰啲一定係女人,啲女人會覺得阿嬌黎姿朱欣甚至豬皮靚
咁又唔好咁講李,王當時紅過李咁多係因為有倩女幽魂依啲戲捧紅佢紅遍亞洲再加上佢又唔係真係純花瓶,佢同李差距唔係因為外型差距

李擺到明花瓶,冇心做戲,冇一套角色係紅
原振俠cast到朱茵真係佢唔好彩,洪欣 林嘉欣面前,朱茵十足妹仔
不過佢單獨睇都係配角feel, 唔係唔靚,就係冇主角相,上唔到大場面
王祖賢五官唔夠嘉欣精緻
我以為剩係得我咁覺得因為個個都話佢大美人,佢個鼻同個嘴有少少奇怪我唔識講當然唔係醜樣

不過王祖賢係好有氣質,呢個係真,所以佢嘅電影角色都會俾佢演繹得多1分味道

但係嘉欣真係靚到入心入肺,係你隻眼只要一見到佢就會移開嗰隻靚

之前聽過一個好好嘅比喻,嘉欣就係典型美術教科書嚟講最靚最靚嘅五官集齊晒係一塊面上面,上帝親生女 宇宙宙花 係無可挑剔嘅五官一百分

王祖賢五官冇佢咁精緻,不過就係一座自帶藝術氣息嘅雕塑,係有氣質,就好似識講故事嘅雕像咁,你會覺得好空靈有氣質,但坦白講五官同嘉欣可以話係冇得比。

但好多人將嘉欣嘅私事同佢個美貌混為一談,因為個錄音事件就個個都話佢臭雞樣 唔靚樣衰冇氣質
唔係呢件事嘅話點會有人話佢冇氣質
佢以前係出名氣質好好,又高貴好靚女
家中長輩都話以前成個娛樂圈最靚係李嘉欣,無可否認
樓主下次開個男女明星身高post 你最愛王菲都合資格
阿嬌就真係完全唔入流,你仲要攞嚟同王比
柏芝唔係幾壓到場,把聲唔掂,氣質又唔多好淨係得清純,整體嚟講係輸畀王
短頭髮好fit ge女星會諗起日本寶塚男一席ge女星
例如天海祐希
柏芝都冇得比啦
張柏芝係五官靚到爆炸
但係氣場同埋身高身材各方面都唔夠美人

唯一共通點兩個都混血兒

唔怪得佢可以周圍恭喜人靚到咁梗係可以鬧到啲男人頭耷耷
真,柏芝其實唔多算大美人
男型仔,女有氣質
簡直無敵
好似冇人話過佢大美人,
公認大美人應該得李嘉欣同林青霞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞