盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

469 回覆
298 Like 27 Dislike
好懶型
學校風雲
型得起既女人已經好勁,又唔會比人覺得唔襯
新一代黎講算反串得好
想知
見到佢全盛時期長頭髮,真心想問佢做乜要剪短
嗰陣好興,代表新時代女性,長頭髮代表老土扮晒嘢
唔知佢全盛時期個性格係點樣

懂事以來就以為佢冇試過長髮,係一個八婆
佢冇嗰種鎮壓全場大佬嘅感覺,佢似幫人做嘢嗰種
拍完東方不敗唔去左結婚咩
好多明星依家同當初彈起嘅形象已經一百八十度大變完全唔同,尤其女明星好似王菲同林青霞當初走紅彈起嘅形象性格同中後期形象完全唔同

至於蔡少芬,佢初出道形象已經係一個八婆,邪牌邪花形象,後期先洗到底洗盡鉛華,整體形象其實冇乜點變,都係小家八婆形象,只係由邪牌洗盡鉛華後從良
東方不敗後拍咗太多武俠片古裝太辛苦頂唔順先結婚息影,嗰陣東方不敗後亞洲最紅最當紅嘅女明星又變返做佢,賣埠最值錢係佢,嗰陣都差唔多成四十歲
熟女東方不敗真係好撚正
高過其他大美人起碼一班
以為吳海英開po, 即刻碌返上去睇多次樓豬個username
啱啱睇到張相明晒點解你會話城城以前似傻仔

CL S就算五官精緻但剪個咁嘅頭加企喺謙謙君子氣質爆棚嘅Leon隔離真係好似傻仔
佢已經好轉咗啦,未曬黑之前真係似足傻仔
呢張都有少少傻仔feel
未曬黑之前似細路仔 靚仔陽光小師弟咁樣
林志穎拍埋佢到我覺得林志穎sharp啲
唔喺香港,但係佢都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞