盤選圈中女星TB頭男仔頭造型,邊個炒晒車邊個又意外fit到極

465 回覆
294 Like 27 Dislike
我真係唔明點解啲女人都話舒淇靚
我係女人我真係唔覺
玻璃之城見撚到佢個樣我即刻飛好撚樣衰
王菲癲癲哋但反而更加得人中意超有style

佢着嘅衫到而家睇返都一啲都唔老土
佢有今日成就都鄧佢高興,仲食埋馮德倫,
但真唔好好似Stephy咁,紅左就格硬話佢靚先得架
佢隻西係靚,靠影隻西一炮而紅
無可否認佢好努力咁一步步去拎今日嘅成就,將除咗落嚟嘅衫一件一件咁着返,佢喺演藝上嘅成就係無可挑剔

但真係唔係靚
唔好夾硬搵嘢嚟講,話佢陽光自信努力冇問題,但我真係講唔出

啲人成日話樂基兒係翻版舒淇,樂基兒靚好多喎起碼有嗰種ABC由細到大嬌生慣養嘅氣質,五官都靚過佢 又sweet過佢陽光過佢
當年19才子都話過佢,70年代港大女生邊可能係咁嘅氣質
當年唔係冇靚女,又係唔明點解會cast到佢,就算演技好,我亦冇睇話佢av肯定冇先修為主,但真係咁多年都投入唔到
自信同靚係兩回事,但啲人當咗自信就是美
佢係少數男仔頭靚過長頭髮
另一個梁詠琪可能本身冇乜女人味
黎明同其他女明星傳緋聞好多時候都係一笑置之
唯獨同舒淇傳緋聞佢係咁瘋狂澄清勁強硬係真係再三強調 好嚴肅 勁強硬咁澄清同佢冇嘢最多係朋友
仲要語氣都幾嫌棄吓
嗰陣陳善之仲指名道姓 話係舒淇經理人炒作所有嘢出嚟 包括自殺事件
黎明係冇否認過陳善之講嘅嘢佢話同舒淇只係圈入面嘅朋友講得好清楚唔係同佢拍拖

但佢同嘉欣周海媚嗰啲傳緋聞係冇試過咁嘅態度去澄清
Leon同邊啲人關係好啲可見一斑啦
到後期嘉欣上節目直程講同黎明曾經互相有好感,到而家黎明都係佢嘅好好朋友,甚至講到:我點澄清都冇用㗎啦大家都當我同佢一齊過,咁大家就當係啦

黎明都冇反駁過或者冇否認過
玻璃之城其實成套戲都好,我好鍾意Leon我都唔想睇唔想俾呢條女污染咗對呢套戲嘅Memory
中意佢老左長髮有女人味多啲
不嬲J唔落,太樣衰
佢嘅經歷本身就好傳奇,咁嘅外型真係行運行落腳脂尾
但黎明應該真係同過舒淇一齊,
呢一點我幫返女仔,咁多年黎明一句說話都冇幫過女仔講,任由女仔被攻擊咁多年,所以都幾明白舒淇好hurt
除咗校服係露底褲
佢拍嗰套唔記得咗幾多歲
我同我啲女仔friend講豬皮樣衰衰比佢哋話冇眼光
跟住話李嘉欣呢啲俗嘅雞樣你又鍾意
Cls 李嘉欣靚到一個點係不爭嘅事實,佢爆粗還爆粗,唔代表佢樣衰點解咁都要混為一談

豬皮爆粗又話佢真性情啦喎?
依家睇返其實好小事,兩個人拍拖嘉欣呷醋講粗口鬧下條仔咁
林憶蓮先真係有女人味
林憶蓮
Cast黎明幾成功,似大學生,女主角係最大敗筆,如果唔係套戲可以變經典
好似老豆唔接受,其實正常
呢啲上世做咗啲唔知咩善事積咗陰德啦咁嘅樣真係,行街見到你都會覺得醜樣嘅樣子嚟
黎明否認過
佢上大陸節目嗰條片俾人惡意剪輯過,好似真係冇一齊過
如果真係一齊過,香港話班狗仔隊點會影唔到相,話就話七年前但係一張相都冇
炒作都係嗰啲劇照
寧願佢地早啲分手好過,拖拖拉拉咁多年
仲要有過萬人迷男友,咁嘅背景又嫁到出去,十世修道而嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞