[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
朴志胤以前唱成人禮果陣都係咪咀
算係最早期出名又咪咀嘅韓星
根本成個韓國文化就係咁
係呢度啲人扮撚曬kpop老屎忽咋
有冇fearnot肯出嚟執走上面個老屎忽
依家唔係傾kpop咩?

Uglily
https://youtu.be/YIwFl_zCheU?si=nBWgfFSaQ04mRciV

https://youtu.be/dW0PCDmSCaI?si=EuNEnIIjglFesfrK

Kiss of life真係全方位實力女團,希望大家都可以多多支持佢哋啦!!
好似你咁
ugleeseo...
Natty真係好正 不過teddy嚟緊嗰團定位有啲似佢哋 好危

請問要點支持?

以前Red Velvet / Mr. Mr.呢d例子我當係嗰兩隊band真係冇咩知名度
我地成日話Rocky霉啫,都未霉到未聽過人地個團名啊

SM上上下下都係強盜劫匪偷嘢嘅死賤種

好呀同 Lisa 撞死得轟轟烈烈吧
好耐之前txt fandom名又係向fans徵集出事
不過嗰陣都有道歉同跪低改名做MoA
hybe啲label都不如留意吓自己母公司嘅關公啦
100M follower得1.2M follow佢個人品牌
改LILLY仆街過LILLYs啦,鬼有人估到你Lisa都有fandom名咁唔團結
唔支持佢哋唔通支持你隊水牛團咩靜啦好心就走去笑鳩其他團幫自己團招黑好開心咩有買專支持又要俾你吠?
都唔知喺連登開po嘅價值係咩嘢
當時Black Mamba抄kda同hybe手法一樣
石頭波出道嗰陣都係黑紅
起哂鋼咁做咩啫?諗住入坑問一句點支持都唔得?
Midas touch
佢其中一個隊友都想玩黑紅但係紅唔到

但琴日聽有一首歌佢去到高音位好明顯聽到佢炒左但我唔記得左係邊首
好似準備簽新公司 h1key嗰間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞