[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
睇完感覺到戇鳩唔係扮㗎喎
同上星期六一樣囉
10:45
轉頭1:45PM
BIGBANG權志龍即將與NewJeans合作?!IG限動引發熱議

BIGBANG權志龍再次因其社群媒體更新成為焦點。

權志龍以其活躍的社交媒體形象而聞名。 近日,他在4月19日於限時動態分享了一張照片,引發各社群媒體平台熱烈討論。

乍看之下,照片裡是他的寵物貓和一個絨毛玩偶。 然而,這個簡單的照片引發熱議,因為許多網友注意到該玩偶是來自人氣女團NewJeans的周邊商品。

這隻藍色的兔子玩偶是NewJeans與Line Friends合作推出的Bunini&Tokki系列周邊商品之一。

一如既往,權志龍的最新貼文在各大熱門韓國網路社區如Theqoo引發熱議,網友們紛紛猜測權志龍貼文的用意。

韓網友們紛紛表示 :

「他為什麼發這張照片?」
「他是要跟她們合作還是單純是粉絲?」
「她們會出現在權志龍的個人單曲裡嗎?」
「我希望他不要在新的專輯裡合作」
「也許他是NewJeans的粉絲」
「拜託不要…」(較強烈的不滿)

https://www.kpopdays.com/?p=93785

龍哥今次出山可能都唔係救kpop
我醒起上次龍哥個品牌搞私人party有請許允真同Kazuha去
唔知會唔會聽到水牛聲feat.龍哥嘅歌?
其實之前睇演唱會條片都已經好難聽 嘈到仆街
特別係許允真果句lalala
唔好呀
等咗咁耐出啲垃圾歌
成40分鐘喺個台度連唱連跳喎,你想幾齊呀? 肯同你郁吓手手腳腳仲想點啊?
做好期望管理
下 咁抵制埋賣鞋佬
點都唔會差過第一場掛 或者真係上面有位巴打咁講係暗黑兵法 將最差嗰面show出嚟先 第二場就俾人讚到上天
開大啲個墊音就得啦 再搵晒media出文吹奏好大進步
俾錢coachella live播預錄咪得囉
歪屎4!!!!!!!!

第7個1位
慧潾
喺閪be 唱歌X 跳舞X rapX 重可以注水
屎忽痕聽咗首way 4 luv 覺得幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞