[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
一般墊音都唔係全首歌墊嗮 會留返啲易唱嘅part唔墊
所以佢一係唔記得唱一係就專登唔唱扮live
好本末倒置
係韓國冇人提啫
根本詐騙營銷應該打告司啦
依家都有啲墊音係事前預錄 模仿跳舞嘅氣喘聲
真係可以以假亂真
哩隊本身唔係得海外市場咩
而且我見TQ都有熱門POST
只係另一隊太羞家遮晒啲鋒芒姐

寶礦力水得新廣告代言人提示

#清涼 #忙內女兒

據說是ILLIT的沅禧

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3189092099

1. 很適合耶

2. 哇,她這麼快就有個人廣告了

3. 不愧是HYBE..

4. 很適合ㅋㅋㅋㅋ 寶礦力水得最近都是走年輕、青春、學生的風格

5. 真神奇,但是很適合

6. 沅禧和清涼清爽的概念很搭

7. 但是為什麼她是忙內女兒呢? 是HYBE的忙內?

8. 寶礦力水得不是很常找新人代言嗎? 沅禧感覺很適合

9. 啊,太棒了ㅠㅜㅜ 沅禧真的很漂亮,形象也很搭

10. 哇,不愧是HYBE,推得很勤

11. 這麼快就有個人代言?? 不是整團,是單獨的代言?

12. 咦,感覺用團體接這個代言好像也可以啊

13. 很適合,好想趕快看到沅禧的廣告

14. 天啊,好適合ㅋㅋㅋ

15. 代言人選得很好

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
耳朵xx了
同埋earmon可以提水邊到有墊冇墊
關韓國咩事
香港都冇人提
響呢度都唔見人討論
le唔識串玩埋啲咁既科技,搞死哂kpop
唔係個個有上連登啦,至少我見threads都有香港fans講
theqoo都有一兩個post嘅,不過俾另一邊蓋過咗
10個Le post,完全唔夠揪
🔥🔥韓網700樓熱帖評論翻譯🔥🔥
日本女團live震碎科切拉舞臺
hg網民傷自尊了:實力吊打LE SSERAFIM
HYBE害得國民蒙受奇恥大辱
韓網原帖帖主稱:ATARASHII GAKKO!這個組合風格不太容易get到 但是live實力確實很能打
cr.theqoo

紅髮大氣女人柒撚到咁樣嗌足全程咪都好難唔focus喺佢到下話焦點去曬le到
男團唱得好撚有人理咩
仲要呢到跟風狗多咁多人追紅嘅新女團
關韓國咩事
香港都冇人提
響呢度都唔見人討論
紅髮大氣女人柒撚到咁樣嗌足全程咪都好難唔focus喺佢到下話焦點去曬le到
男團唱得好撚有人理咩
仲要呢到跟風狗多咁多 啲人追紅嘅新女團
依家韓國音樂節目應該要恢復之前顯示歌手有冇咪嘴嘅制度
已經冇可能了宜家條路只可以越行越錯除非韓狗突然覺醒啦
要hype執先得,又唔見sm,jyp,yg三大公司係咁
https://youtu.be/JoC3isDdQUs

好癲
但佢被另一個好勁嘅女仔foul咗
希望會有敗者復活
H-POP 發夢啦
好撚嘔心
Hybe最好爆一單大嘅醜聞出黎自己爆煲
Ateez係Kcon Hong Kong好多人應援
全場嗌曬
連登小眾冇人提正常啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞