[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
戇鳩
梗係要自我感覺良好啦
唔通要睇住你面色做人咩
我都冇諗住要說服你認同我
係呀,我仲喊左幾日㖭,ok?

其實本身諗住討論kiss of life
跟住又扯左落去fim度講
到最尾kiss of life都係冇人提
扮咩 你根本高級黑粉嚟

大公司啲fans就係咁霸道
多人討論好事呀你嘅意見係gfriend=失敗 論實力佢哋一定唔失敗 再者gfriend啲成員又唔係消失哂 viviz你識唔識?同埋我第一句已經話唔識唔係罪
IVE
THE 2nd EP
< 𝐈𝐕𝐄 𝐒𝐖𝐈𝐓𝐂𝐇 >

CONCEPT PHOTO
'IVE'

ALBUM RELEASE
2024.04.29 MON 6PM (KST)

Gfriend係細公司奇蹟 失乜嘢敗佢都cls
條友講野成個藍絲廢佬咁
唔識仲好自豪
要討論,
首先就係要自己了解多d先有建設性討論
viviz識但冇留意
所以我都唔明白點解我真係唔識gfriend
我特登search番gfriend嚟聽
佢首mago係有聽過
但完全對佢地係零印象
我都唔知咩原因

我唔知你幾時開始留意kpop啦
我只係想講
聽kpop同留意kpop同追kpop完全係三回事
唔好覺得人地唔識好出奇同埋覺得人地戇鳩

我哋HYBE大把錢買正評洗地
呢度講建設性咪笑死人啦
你覺得我自豪我唔會有異議
又拎黃藍嚟講
黃絲一定係好人唔會昆鳩人錢係唔係
🔥🔥🔥韓網2800讚熱帖評論翻譯🔥🔥🔥 LE SSERAFIM這一幕真的太經典了 韓網原帖帖主稱:“簡直太沒皮沒臉了 都能告她們欺詐了有沒有” cr.pann.nate
星船呢輯相真係影得差
https://youtu.be/qykzFxvJ4Vw?si=JtK6saYdAKgpr8Sz
唔好咁啦 呢隊新嘢好陰公架
琴晚又比我夢到NingNing❤️‍🔥,第一手最後夢勁清楚

一開始我係第二個夢入面開坦克打仗,打打下揸支步槍去寄信。

到一個時間位,個鏡頭拉返出黎,原來我同Ningning❤️‍🔥(情侶)各自玩緊手機等巴士。

巴士站得我地兩個,係凌晨。我送佢回家,個地方似日本,因為巴士站附近啲houses 最高兩層。

巴士號碼係A140(好撚清楚),因為我屌佢老味,佢竟然飛站。我同Ningning❤️‍🔥見佢慢慢飛站,我地以為見我地唔到就追過去,之後佢加速走咗。

Ningning ❤️‍🔥攞部手機出黎睇下個定位後發覺,原來剛剛坐個個係廢站,要過多一個街口先正確。佢緊張地笑住同我講:我又搞錯咗

之後我一手疊佢膊頭,笑住講:小事姐。
之後我突然一手擁抱佢腰,再抱起佢個人,好快咁轉幾圈嚇下佢。我地一齊大笑,落地後再疊過Ningning❤️‍🔥膊頭,一齊行去下個街口。

之後就醒咗

個夢勁開心,Ningning❤️‍🔥真係好正

Ningning❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥Ningning

我知佢有個成員有份填
unfor
仲唱得好撚好
真心正
https://www.instagram.com/p/C57qX1uLteE/
OMG.....Sullyoon 個樣搞成咁
間閪公司以前半地下㗎咋 真係細中之細
同以前無乜分別
你個名
咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞