[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
唔係話幫唔幫到啲咩
係你真心鐘意或者支持至少都開個post丫
冇人開post冇人推廣又點知有隊高質野
支持實力女團用口齋噏
你唔覺好笑咩
開POST
網友發現hybe在關於ILLIT的帖子登上實時榜單後,一個小時內換掉全部熱評,並截圖

隻手遮天 紅人粉爽了
連hybe幾時做暴發戶買起其他公司都唔知
仲走出嚟鳩up話點解會係bp跑出
你啲logic咁好笑嘅
bp未紅到登頂嗰陣 已經大把人屌鳩佢哋喇
話佢哋得幾首歌走去學人開tour
仲要演唱會啲飛賣唔出勁多空位
仲有搶人新人獎 你唔係真係以為bp紅咗就冇人記得佢哋以前嘅嘢啊
咁點解你哋咁強調les同過去比有幾大進步同埋努力嘅過程係點
其實都冇人會在意
觀眾只睇到踏上舞台個刻
表現差自然會有人批評
事實係咁殘酷
再者
你隊les係好紅好撚巴閉
唔係hybe會上到呢個高度咩?
成日反問人點解紅嘅係les而唔係其他有實力嘅團?
kim chaewon見hybe挖角都即刻lur飯應啦
呢個咪最大答案囉

享受緊前人種落嘅路
柒撚咗仲可以咁大口氣
夠晒fearless shameless
QWER 要超娘娘
洗正評old newspr 呢啲嘢十年前已經有
要參與討論就要熟讀kpop曆史?
洗唔洗要由baby vox開始已經聽kpop先有資格講呀

咁依家bp算唔算越屌越撚紅呀
巴唔巴閉我都冇得分
我淨係見到你妒火中燒
仲有曲線圖
你勁癲

唔識gfriend都夠膽上公海同水牛團唔識唱歌都夠膽上coachella同出一轍
推po神器又出現
earnot三寶
1. 你到時唔好同我搶演唱會飛啊
2. 你哋啲霉團fans都係妒忌佢哋咁高人氣啫
3. 你咁勁你上台表演囉
戇鳩
唔識係罪?
差唔多時期bp 同twice都仲響度 gfriend唔響度都唔算失敗?
你識曬曆代kpop女團?
咪就係你地啲所謂kpop老屎忽破壞曬啲討論氣氛
淨係識屌屌屌邊團唔掂果團唔得
唔知仲以為你地係開娛樂公司好撚識營運
唔識唔係罪 但就算唔識都唔會好似你咁亂吠同埋留意番你講緊嘅嗰隊gfriend係公認有實力只係覺得如果你連佢哋都唔識真係好打極有限 我哋唔係開娛樂公司呀 而家淨係俾有開娛樂公司嘅人討論?咁呢個po沉得啦
Apink真係對fans數一數二嘅好年年都有fansong咁濟
係啊係啊
咁你繼續活係自己感覺良好嘅圈子入面啦
幻想到啲毒撚見到自己偶像俾人笑咗幾日好嬲好嬲谷住谷住個樣成隻癲狗咁周圍撩交嗌 肯定自己喺張電腦枱面前揼曬心口
我冇嬲喎 越屌越紅做咩要嬲?
我睇得好開心
呢間公司嘔心到極點
回避問題又唔直接答
多人討論唔係好事咩?
同你持相反意見又唔得
唔熟kpop又唔得
咁講嚟把撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞