[KPOP] K-POP 2024討論區 (8)

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
本身Lily 同呢個濕鳩團嘅濕鳩粉絲名一樣都係叫릴리
真係前所未有咁痴線
暴發戶真係覺得自己有錢咩都大曬

以前Red Velvet / Mr. Mr.呢d例子我當係嗰兩隊band真係冇咩知名度
我地成日話NMIXX霉啫,都未霉到未聽過人地個名啊

Hybe上上下下都係強盜劫匪偷嘢嘅死賤種
Nmixx lily 本身第一眼見到liliy都諗到係lily 嗰陣以為係巧合 但原來真係撞到應一應
成間hype都有病
更换了:原来的粉丝名为LILLY(릴리),现在为LILLYs(릴리즈)

依家同bp lisa撞
d fans嘈到上世趨
好掛著18年嗰期音中八成係真唱
Hybe新女團ILLIT的粉絲名和Lisa的粉絲名lilies基本上又撞了,現在被外網lilies撕上世趨了

hybe食左藥未
嗰陣有嘈過 只係今次癲到揀三大團嚟玩
https://twitter.com/doublenstars/status/1782024140767338602?s=19

Lilly forever
你地個forever 有冇維持咗5個鐘
好撞唔撞撞正最毒嗰班Lisa粉
咁唔好彩改完都撞
instant karma
專登㗎 黑紅都係紅
Hybe今次下緊一盤好大的棋
如果gigi係閪b出道
閪b可以點吹奏佢
啲人出一個新團就追一個,講咩永遠支持
做咩咁話你好兄弟芽狗

嗰時aespa出道兩年只開過一次咪
SM town concert 少時,aespa,BOA全咪嘴
Blackpink俾人鬧死唔開咪時,HYBE仲未成立
HYBE而家係衰公司,但唔代表你可以扭曲事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞