[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
佢兩個嘅任何嘢根本no one cares
剪片嗰個最撚慘剪完冇人睇
個PD今日個訪問有答啲大眾爭議,話大壓力到親手再剪最後一集。
話希望每一對都唔同特色,揀尚貞嗰對因為以結婚前提,團隊掙扎咗好多都係cast。點解兩個醫生做鯰魚,因為敏亨係最有迷戀,鍾恩最冇,咁樣兩邊買個保險平衡下。
話私底下訪問覺得書景好人,16集villain級表現只係佢冇喺特定環境經歷過啲咁嘅嘢,表達出妒忌。
多惠原本唔出演,只係想復合先答應,東鎮就話多惠肯佢就肯。
輝賢冇衫著,廢事成日重複。制作組俾贊助衫佢。

https://m.entertain.naver.com/article/052/0002024420
有冇page有全文中譯?
勁好笑
如果佢地其中一個睇到個reel一定好尷尬
大學生衫都冇多件
明明已經日日著hoodie
臭璟就臭就臭啦
正常有邊個經歷過呢啲環境
又唔見個個都好似佢咁乞人憎
嗰啲咩永遠錯過時機係因為佢哋放自尊心喺第一位而造成,次次一方肯低頭,另一方就擺款,講真復合唔到係自己攞嚟,死要面
PD要反省下仲適唔適合做真人騷
揀埋啲咁嘅人
安排嘅情節又冇作用
尚貞敏亨拍得兩個月都推佢哋出嚟
我理得佢哋結婚為前提定點
你想觀眾喺呢對身上睇到啲咩
根本冇觀眾想睇呢兩個人

鯰魚一個好有留戀 一個完全冇留戀
佢之前預期呢兩個係會刷出咩火花
輝仔窮原來係真嫁
開頭唔係多姐報名上節目?
songzio是贊助 誤會咗佢添
絕對會
我仲要星期六就去旅行 肯定追唔切中字就被劇透曬
不過今季咁爛 淨係關心周元宥靜呢pair
其他唔睇都得
講真如果咁窮 自己都搞唔掂拍咩拖
如果復合係咪變返以前拍拖咁靠慧惠送
因為媛b唔介意請食飯 咁窮都考到入k大 智力應該好ok 點解上節目咁on99
讀書叻唔代表感情理智 好多人一拍拖就all in
唔係日日點會咁多有錢婆俾人網戀呃錢
我估制作組主動揾。個問題係回應藝人岀演博岀名,pd話第一次見面多惠冇意思岀演,諗到因為可以每日見東鎮而有機會復合先答應。東鎮就完全為多惠
但係13年地下點解導演會知又知佢哋分手冇耐?
依家東惠公開左戀情 唔洗再搞地下情 惠又講想結婚
唔知東哥點唸
之前東哥成日話唔想再傷害惠 惠無唸結婚 應該唔止尼d先分手 惠好似無咩點講分手原因
會唔會有直播睇
話曬都係藝人 可以多惠身邊有人知然後推薦比個PD掛
我都想知 邊度有直播睇
邊度最快有中字版
我都想知PD係點樣揀人嚟拍
套野真係拖到仆街 睇小紅書啲劇透算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞