[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
唔係話復合有問題 但係最後出到黎宥好似前面一直撚緊元咁 個電話又傾得好hea 唔知係咪剪接問題

Season2 真係出色好多 令人投入好多
睇個名好難想象會好睇
懷疑最後個電話比製作組cut左好多
一開頭見到個名都唔想睇 覺得好尷尬 但係好評勁多 一開左就真係覺得pd好勁 非常值得睇 焦點係親情上 有好多感人位
對親情冇興趣係咪唔使睇?

開之前都覺得好古怪
點知勁好睇
歡迎換乘過嚟~~~~
揀人、剪接、音樂都優勝好多
宜加韓網主要插緊宥靜唔揀周元
但喺電話度同周元講
“宜加你係咪覺得你咩都無哂 (Ex同曖昧對象)”
話佢唔尊重周元無禮貌

宜加先發現原來d韓國人好鐘意周元
我一開始都覺得係
但開咗第一集就係咁追
每個人都刻畫得好有特色
唔悶
仲有幾集睇到我喊
有呀 佢地係幫人影相做model 識
見左幾次光泰就表白
鐘恩其實仲未好想一齊住,但光泰話唔一齊就唔再見面
所以鐘恩就應承左
印象中好似係咁
唔會,佢始終都係一套戀綜黎
幫阿哥溝女?
咁要睇吓佢哋係睇節目之後定係完咗就即刻一齊
女醫生由頭到尾都冇鍾意過佢
上節目咁晏先嚟樣唔出眾性格又soft 呢個角色喺節目嚟講起唔到咩作用 好似全程坐冷板等返首爾
睇晒換乘3 今日先開戀愛兄妹
加咗親情位有好笑有溫馨都有感人
不過重點都係珍珠pd識講故仔好多
今季真係拍得好差,個結局係趕收工咁,D故仔又講到一舊舊,起乘轉合又怪。唔該比返珍珠PD我
節目組應該係個日朝早已經問晒最終選擇先可以安排到先後次序?
一路諗緊
書璟->周元->宥靜->昌鎮
嘅安排
既然宥靜一早已經決定左
節目組係放晒水比周元
書璟又有先發優勢
點知周元人設建立左19集然後第20集先爛左
認同,但依家走向似親情同識朋友節目,大過戀綜,第八集電話part 少少亂
我聽到尼句都打左個凸 唸緊係咪翻譯問題 點解會咁問
珍珠搵海恩賢圭搞到standard勁高
就走咗去搵第班高汁仔女玩溫馨版戀綜
咪當畀個機會珍珠PD會點玩呢啲題材
睇完第一集唔鍾意咪棄
唔覺個電話同唔揀周元有咩問題
周元早兩日真心話都仲係揀緊書景
Last date周又冇揀郁
跟本繼續揀周先係on9
結局最開心係見到郁靜揀返昌鎮之後都一齊緊
所以睇到周元揀放唔放低書景就好出戲
睇住佢拖拖拉拉
又明知佢仲有下站去搵郁靜
周書復合既郁靜選擇唔通唔洗拍
前一幕講東鎮話自己好想掉頭
下一幕多惠話睇東鎮眼神都知佢動搖
種默契真係喊到我
佢兩個真係好煩,不如一齊返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞