[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
多姐東哥 冇互選現實一齊返一定俾人屌死 撚鳩觀眾同個節目 衰過有劇本

臭景last屎放下自尊揀咗周 周食白果 如果而家食回頭草復合一定俾人屌死 對臭景唔尊重
昌鎮哥同宥靜好sweet
尚貞揸車一刻靚左好多 但一轉訪問 又變返柒
東鎮惠媛似父女
東鎮多惠先係最襯
硬係覺得 東同慧一齊就好尷尬
尾d相好似好少見慧出現
東鎮成日同多惠坐埋一齊 係咪即係代表
今季換乘好垃圾
到最尾一集 我都未知東鎮同多惠點解拍咗13年都要分手
搞笑呢
話就話「親手再剪」,就咁睇D transition、配樂、情感focus、cut走studio反應,點睇都似係「拉盡關係跪求舊PD捱義氣幫手再剪過」
所以最後完全無共嗚 我都唔明換乘成功基礎係邊
真 正係睇到東鎮話唔想再傷害惠 可能東鎮成日屌9同講d好難聽說話比惠掛 想分手廢事再hurt惠
所以我對東鎮無特別感覺 我都唔知佢做咗D咩
多惠自己一個帶比觀眾 對自己13年感情果種影響仲大

差D以為多惠自己一個同自己拍13年
最後嗰pair煩膠情侶IGstory多到
啱啱復合就鋪咁多相
之前復合嗰啲都冇咁誇張
宥靜story 一大篇韓文講緊咩?
特登點名輝賢
忙內
張張大合照都一齊坐.. 真係幾大機會線下復合左 兩個終選都唔捨得對方

琴日圭民元彬靜靜雞去戲院睇直播但比人發現左
最後咁岩(?)熄燈好好笑

https://www.instagram.com/stories/jayqraw/3349667519628881672?utm_source=ig_story_item_share&igsh=dnMxdWhoZng0YW82
最後啲日常相,好似對對都復合返今季換乘失敗
最開心見到宥昌復合 希望昌哥生生性性 改下自己
希望唔好再出下一季
今季真係復合戀愛
我都係覺得昌鎮同宥靜好sweet片尾嗰啲睇到好開心 希望昌哥改到硬頸嘅性格同宥靜幸福落去
今集最精彩係credit昌鎮宥靜唱戰歌

第4季…唔好有啦 唔想最鐘意既戀綜變到咁垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞