[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
多惠宥靜一路都睇到係fd,女醫生可能本身少講嘢,加上製作組冇乜鏡頭俾佢所以更加難發現佢同邊個fd
喜好唔同啫,戀愛劇都有人鍾意睇愛恨交纏難捨難離,有人鍾意溫馨甜蜜

不過換乘3真心選角有問題,除咗光泰鍾恩,每一對都傾向復合,節目就唔夠多元化
女醫生嘅鏡頭就係光泰有啲事情先pan過去睇吓佢咩反應 但係女醫生都係冇反應 喔

韓國人真係好鍾意去美帝 上季智妍完咗都有去夏威夷定關島 海恩同新仔去ny拍拖
如果東多真係靜靜地線下復合
係咪即係佢哋始終都係鍾意玩地下情
其實偷偷地復合都合理嘅,節目入面喊咗咁多集亦都整喊觀眾咁多集,最後㨂咗慧媛,點知轉個頭就同多惠復合,咁真係當個節目同觀眾係on9咁玩,"最終選擇"經歷咗咁多掙扎同眼淚,講到最終選擇之後真係咩都完結,以後可能再見唔到面,點知原來只係咁兒戲,如果仲有下季,仲有邊個會對節目內容上心
係嘅話我覺得好fucked up 咁揀媛同昌哥做咩
惠媛明明都同多惠有靜fd
希望只係因為撞唔岩時間所以無一齊去啦
唔知佢同東鎮因咩事無繼續一齊
希望唔會搞到同多惠尷尬
媛想一齊㗎 東哥拒絕咗佢 東話而家專注好節目就好 之後嘅事之後再算 媛係諗住節目完咗係咪新嘅戀情開始
媛太戀愛腦啦,仲諗住無左賤輝搵到個暖男照顧到佢
點知最尾先黎放唔到ex媛b又一次受傷唉
女醫生個新髮型
都好 無咗浸阿姨味
唔係喎冬菇頭仲阿姨
啱啱睇完又唔覺宥靜無禮貌無咩回應
同周元都即刻明白回「路上小心」
兩個都算輕鬆接受對方選擇
反而覺得臭輝黑面同唔想回應慧媛
覺得知道慧媛唔揀佢 想佢快啲落車嘅樣
東鎮同多慧就好明顯係想一齊返
東鎮見到慧媛個樣唔係真係好開心
覺得自己揀錯咗咁
周元失去了一切,宥靜證實了這消息
窮輝同學係邊到爆料架
太鐘意地下情?
第一張東鎮隻手捉住多惠手臂
坐位又係佢兩個成日坐埋一齊似真係瑋齊返
希望媛妹喺出面會搵到個新對象啦
周元處事成熟到大有好感對佢,咁既性格同好脾氣,外型又OK,實大把女鐘意
如果33復合未必俾人鬧
始終兩個都素人
同埋書景喺最終選擇有揀周元 周元又配對失敗
但如果係22復合 雖然佢哋呃咗好多人眼淚 好多人都支持復合
但始終東媛係配對成功
媛b節目最尾都有主動唱歌遞咪同挨膊頭
女方又係幕前 想鬧容易啲搵到佢嚟鬧
韓國人咩都鍾意鬧一餐都真係幾有機會俾人鬧
利申 就算復合都唔會覺得俾人撚 人嘅情緒本來就好複雜 決定咗都可以變㗎嘛
對對都話係劇本
就黎連有靜昌鎮都話係劇本定已經講左
佢地先拍左3星期都冇
當佢地回歸現實過一陣都冇哂feel
惠媛都唔需要揀佢大把男人揀
本身佢地呢pair好多人都feel唔到有火花
終於完了 好空虛
最後最中意既多惠東鎮無復合到
好可惜既書景周元都返唔到轉頭
慶幸宥靜昌鎮仲係咁sweet
下個星期冇宥靜陪
有冇人知東鎮送完多惠 一個人喊住揸車首bgm 係咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞