[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (4)

536 回覆
2 Like 1 Dislike
我睇完都唔明咁堅持分手啲原因係咩
結婚/地下情嘅話已經解決咗
如果係因為東鎮唔想冇咗自己 咁佢同邊個一齊都一樣㗎喎
佢本身性格係咁
你真係唔睇人講嘢,都話唔係因為佢唔揀周元,而係宥靜個語氣突然閪到爆,啲回答勁冇誠意同禮貌。
另外重有一點其他人冇講,佢喺車入面同昌鎮嘅言行係完全睇唔明。明知自己一早唔揀周元,喺度問昌鎮自己一個生活得唔得,又唔知喺度喊乜同扮苦惱,都唔知佢係撚鳩觀眾定昌鎮
睇後記啲片段佢兩個經常同場 仲企埋一齊
好懷疑究竟線下係咪復合返
我覺得當刻有其中一個開聲都有機會復合返
唔識韓文語氣禮貌評論唔到
淨係見周元講電話都係互相講笑咁
佢苦惱可以係睇下復唔復合
唔復合既咪揀新人出去冇手尾
即係如果唔知閪喺邊嘅。我當你真係覺得周元搖擺,心入面好撚唔妥佢。正常一個韓國人都會咁講,之前相處日子好開心,但係你嘅表現俾唔到我確信好抱歉。又或者就咁hea答,昌鎮喺我心份量好重所以冇辨法選擇你。
都唔洗你講到娜妍咁得體同有心,之前自己短訊仲講到有幾healing同多謝謝。
結果就咁哦吓哦吓,語帶輕挑講多句都唔想,最後仲要加句我好似唔會,你而家係咪乜嘢都冇晒。我聽到都心寒,莫講話周元,唔知仲以為上錯Love Catcher
韓國有冇小道消息有佢地近況呀?
冇諗過結局個質素咁撚差
今集唯一可觀既 我覺得得東鎮多慧係車上互望既表情
睇訪問就知佢地大家都知對方諗乜 但又為大家/對方著想 而唔揀對方 想真係放低
其他既都唔知睇緊乜 馬後砲講句 前一晚宥靜咁樣叫醒呆黎做個final talk 我都覺周元兇多吉少 只係個pd剪到啲畫面 情感上牽連唔到太多

睇最尾花絮 pair pair舊既都坐埋一齊咁 得女醫生同光泰照舊隔幾個
睇後記東鎮似同多惠一齊返
應該冇 另外個兩pair有之後嘅拍拖相/片佢地冇
第一集條條女都揀佢到後期冇人揀
其實我諗緊一直冇得公開關係
呢樣嘢係佢地嘅一個大心結
Ig又冇得po冇得follow
又冇得周圍同人講
但上咗節目等於直接公開咗 解開咗個心結
反而以後可以堂堂正正拍拖
意外嘅係佢地比想像中fd
有幾個仲一齊去美國旅行
就算而家可以光明正大拍拖
就算多惠肯即刻結婚
但心死咗救唔返
個結咁多年拖住拖住解唔開 真係好消耗感情
我個人又覺得冇乜嘢
宥靜份人本身就係咁
好聽啲講好cool好果斷
難聽啲講喺某啲位有少少冇禮貌
佢對光泰冇feel 都可能係光泰搖擺不定對佢更反感
喺首爾同光泰出去都係哦吓哦吓
而家揀定咗ex 對周元瞬間冷淡都唔奇
不過前一晚仲好冧咁講覺得適合結婚落差真係有啲大
同ex喺車啲最後對話勁短促 周元未同書暻講完嘢就已經cue光泰表白
東鎮最尾好明顯係比對鞋回憶殺到對媛冇曬感覺 嗰吓覺得媛妹好慘 節目外希望佢走花路
第19集都剪得幾動人 但大結局啲剪接真係
屌全程二倍速睇都嫌慢 昌鎮靜妹啲clips最好睇
我個人都覺得還好
宥靜唔係啲會成日講自己感受嘅人(呢點同娜妍好唔同)
佢都係講自己諗法多
我諗佢應該冇唔妥周元嘅
只係佢真係冇預到周元會唔揀書璟
佢可能有啲內疚冇揀周元
所以少少講笑咁問佢會唔會覺得咩都冇晒
其實係擔心緊佢會唔會好唔開心 但問法問得唔係咁好
周元都get佢個意思
所以叫佢唔使擔心 佢唔會因為咁而覺得自己冇咁好
個人唔覺得係串佢/取笑佢
當然講法可以好啲嘅
今季d剪接好唔掂 睇到好拖好悶
反而佢入面個d短片
交叉剪接/ 公開X/ 預告就剪得幾好
佢連唔想同人一間屋 都講咗兩次冇人同佢玩
ex話想話佢知我愛佢啵
普通戀綜一套睇唔出d人吹話好好睇既位係邊
但我對爛既換乘3興趣都係多過兄妹
無左換乘果種愛恨交纏同埋內心掙扎根本就同一套普通配對戀綜差唔多
利申我都有睇,覺得世承幾正
之後gathering圖輯1
之後gathering圖輯2

之前窮輝同學爆料話線下東惠周璟復合,睇嚟都真……
多惠 宥靜 同埋女醫生三個一齊去
就咁睇套嘢完全冇覺得佢哋三個會fd到咁樣
唔知係冇剪到出嚟定係佢哋完咗之後先開始fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞